Änglarna via Ann Albers, 1 augusti

Meddelande från Änglarna

1 augusti, 2015

Kanaliserat av: Ann Albers

 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

Det finns perfektion i allting och aldrig anledning att oroa sig! Det sämsta som kan hända är att ni hamnar i strålglans i himlen eller ni hamnar på jorden där ni släpper taget om kontroll och märker att ni är djupt och riktigt älskade ändå. Mycket av er oro och bekymmer är sannerligen bara chanser att lära er större tilltro och att lära er att se möjligheter att växa när livet lägger fram utmaningar.

Det finns aldrig en tidpunkt när ni inte, på något sätt, på någon nivå, skapar eller tillåter omständigheterna I era liv. Vi hör er… “Varför skulle ni skapa smärta? Varför skulle ni tillåta lidande? Varför skulle jag få uppleva brist?” Kära ni, det är bara på grund av er vibration, er energi är anpassad till den specifika erfarenheten. Så när ni finner er själva i en sådan situation, sluta oroa er. Slå inte på er själva. Påminn er själva att ni är kraftfulla, oändliga varelser, som är sammankopplade med källan till all kärlek, resurser och inspiration. Ni är aldrig ensamma.
Fokusera med stor tilltro på det som ni kärleksfullt längtar efter, snarare än vad ni fruktar. Be era änglar hjälpa till att att mjukt och vänligt ta bort alla rädslor eller omedvetna mönster som hindrar er från att få det ni önskar. Sitt och andas några minuter varje dag och var snälla och tillåt oss att hjälpa er i att förändra ert energifält. När er energi förändras, förändras era liv. Det är helt enkelt lagen om orsak och verkan.

 

Gud välsignar er! Vi älskar er så väldigt mycket…precis som ni är!

  • Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...