Hatonn via Nancy Tate, 4 augusti

Hatonn

via Nancy Tate

4 augusti, 2015

 

Idag är jag här för att ge en er insikt om vad som kan väntas ske inom de närmaste månaderna. Det handlar om att kasta loss och det kommer att ta fart om några dagar. Det kommer att bli så fantastiskt att några av er inte kommer att tro det.

När jag säger dessa saker inser jag att det kanske förbryllar några av er. Det är möjligt att det finns några som inte kommer att kunna förstå, än mindre att se de förändringar som redan har skett och som kommer att uppenbaras. Det handlar om att många av er ser dessa förändringar, för ni har inte bara deltagit i skapandet av dem, utan också varit en del av dem som kommer att införliva dessa i era livsuppdrag.

Jag är Hatonn och jag kommer åter en gång genom denna (kanal), för vi kommer att arbeta tillsammans i tiderna som är på väg. Det kommer att bli ett oslagbart återseende och sålunda kommer det att bli en upprepning av det som vi redan har åstadkommit på en annan parallell. Den parallellen är utformad så att den kommer att smälta samman med denna så snart tillräckligt många människor är förmögna att se det löfte som den bär för dem.

Jag talar om de ekonomiska, såväl som de samhälleliga bilderna som så många av er har gett till denna parallell som jag talar om. Det är genom er del i den som den kommer att bli det som ni har designat och skapat genom er hängivenhet att skapa det som ni på ert själsplan har kommit överens om. Mycket är på gång som kommer att komma in i era liv runtom på planeten, och när bitarna faller på plats kommer det att komma in en lätthet till den fred, glädje och Kärlek som ni har fokuserat på. Alla pusselbitar kommer att leda till ett levnadssätt som finns alldeles framför er och inom er, vilket innebär att det inte längre kommer att vara ett pussel. Det kommer att vara det levnadssätt som ni redan har skapat genom er transformation och hängivenhet för det som ni känner att är det underbara sättet att leda den här planeten och era liv mot ett himmelrike på jorden och bortom det.

Jag kommer att tala om en sak till i detta meddelande och det gäller de tankar hos er som redan har kommit till stånd. De har gjort det för att ni har varit fast beslutna gällande dem, och ni kan nu se bevisen på er kraft. För dem av er som fortfarande kämpar med att få fram det som ni tror att ni längtar efter, fråga er själva om detta är tydligt inom ert varande, eller om det kan finnas några avgörande faktorer som ni håller på att arbeta er igenom. Detta är det som leder era resultat av era val mot en gemensam grund. Är det det ena eller det andra som ni önskar och har för avsikt med era liv? Det är här som ni ger er själva det som kan tolkas som tomhet i era liv, eller förvirring om varför ni ännu inte har kommit till klarhet. Till detta säger jag att ni skall lita på er inre vägledning och det som verkar vara den dröm som ni så länge har gått och burit på. Är drömmen det som ni verkligen önskar just nu eller har den förändrats för att passa energierna i Nuet? Tillåt er att svara på den frågan och fortsätt sedan med det som känns underbart och fritt flödande. Detta är den kraft ni har i ert inre vetande och den salighet som ni har förmågan att föra in i era liv.

Nu går jag och uppmanar er alla att se vad som finns framför er och att bedöma det som en del av det som ni har skapat. Välsigna sedan nästa steg och nästa som ni tar i glädje, samt kraften i det som ni kan skapa och leva av i salighet. Jag älskar er alla så mycket och jag ser kraften ni har att skapa allt ni önskar och vill med era liv. Kärleken är sanningen om vilka ni är och er allas Enhet.

Tack Älskade Hatonn.

Välkommen åter! I Kärlek, Nancy Tate.

 

http://www.treeofthegoldenlight.com/Wakeup%20Call/MWmesages/August2015/Hatonn08-04-15.htm

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...