Änglarna via Ann Albers, 10 december

Anglarna Ann Albers

Änglarna, 10 december 2016

Via Ann Albers

 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket!

Det finns inom var och en av er en sann vägledning. Liksom Betlehems stjärna ledde de vise männen till krubban, kommer denna sanning att ge upphov till födelsen av det Gudomliga Ljuset inom er. Födelsen är det ögonblick då något som har växt inom er väljer att visa sig för världen.

Ta ett djupt andetag och fråga er själva: ”Hur kan kärleken inom mig vilja födas till den här världen?” Lita på det allra först svar ni får!

Vill kärleken sträcka ut handen och hjälpa en vän? Uttrycka sig själv genom att i tysthet smycka ert hem? Genom att ha sammankomster och laga underbar mat? Genom att skriva kort, dela ut presenter, ge mat åt de fattiga, uttrycka er kreativitet, lära sig en ny färdighet, leka med era barn eller era husdjur? Kan kärlek uttrycka sig på ett sätt så att ni tar bättre hand om er själva och vilar, tar er en kopp kaffe eller te? Talar kärleken om för er att ni ska avsluta en relation eller påbörja en ny?

Lita på vad ni känner, hör, ser eller vet, oavsett hur stort eller litet svaret kan tyckas, för även världsliga handlingar verkar ha en måttstock, och kärleken har samma energi oavsett hur ödmjukt eller grandiost den uttrycks.

Det finns så många sätt, mina kära, så många biljoner sätt som kärleken önskar att födas in i denna värld och vart och ett av dem har ett värde.

Ställ denna fråga ofta under dagen och sanningens ljus kommer att leda er till den mycket vackra, värdefulla och unika kärlek som alltid växer och utvidgas inom er.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...