Änglarna via Ann Albers, 10 februari 2024 

Änglarna 

Via Ann Albers, 10 februari 2024 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket. 

Under en given dag har ni tusentals ögonblick när ni kan uppskatta livets enkla nöjen. På en enda sekund eller med en enda blick, har ni otaliga saker att koncentrera er på. 

Anta att ni dricker kaffe med en vän. På ett enda ögonblick kanske ni uppskattar doften av er dryck, vilket framkallar känslor av värme eller välbefinnande. Ni kan se djupt in i er väns ögon och lägga märke till han eller hennes oro, vilket framkallar känslor av medkänsla. Ni kanske ser koppens logo för första gången, vilket väcker en känsla av uppskattning, nyfikenhet och förundran inom er. Ni kanske lägger märke till den vänliga själ som håller upp dörren för någon annan, vilket framkallar känslor av kärlek. Ni kanske märker att personen bredvid er skämtar högljutt, vilket framkallar känslor av humor. Ni kanske hör en sång på avstånd som ni tycker om, och som väcker känslor av energi och inspiration. Ni kanske talar om något som har hänt i det förflutna som framkallar alla dessa känslor, eller ni kanske pratar om något ni skulle vilja uppleva, och på så sätt framkallar alla underbara känslor som är förknippade med den upplevelsen. 

Där, i den sekunden, har ni en rik gobeläng av olika val. När ni ser tillbaka på era liv i himlen,kommer ni att se dem på det här sättet. Ni kommer att se de många möjligheterna för kärlek, bra känslor och uppskattning i varje ögonblick. Ni kommer att se djupet och bredden av vibrationellaval ni hade i varje sekund av era liv. Vi säger inte det här för att trycka ner er på något sätt, men i himlen kommer ni att undra varför ni inte oftare utnyttjade denna rikedom av kärlek som erbjöds er. Ni är inte dåliga om ni inte gör det, men ni har helt enkelt en livsupplevelse som kunde vara bättre. Som era änglar önskar vi er bara en kärleksfull och glädjerik upplevelse som möjligt, och vi försöker hela tiden att dra er uppmärksamhet till det som är bäst för er. 

Till exempel vet vi att ni saknar era kära som har gått över till “andra sidan.” Det känns som om ni har förlorat kärleken, och i sanningens namn har ni förlorat den mänskliga sensoriska upplevelsen av den, person-till-person i 3D. Men i samma ögonblick som er förlust känns så intensiv, står era nära och kära bredvid er i nuet och erbjuder en ny sinnesupplevelse, en ny ochdjupare kontakt och en ännu djupare kärlek. Känn tröst när ni sörjer och när ni kan, sitt tysta, andas djupt och framför allt tro för ett ögonblick på den kärlek som vill omfamna er. småningom kommer ni att känna den. 

På samma sätt är det svårt att tänka på något annat när man står inför en hälsoutmaning, eller när man har ont. Ni gör vad ni kan. Ni kan fokusera på en vacker sång, ett barns skratt eller en hund som lägger sitt huvud i ert knä och kräver uppmärksamhet. Ni kan fokusera på en film eller en god bok en liten stund, eller så kan ni experimentera med nya maträtter. Det här är inte lätt, men kärleken finns där i varje ögonblick och väntar på att hjälpa er att öppna er för den livskraft som läker.  

Även när ni oroar er för era nära och kära och er värld, finns kärleken kvar. Ni kan leta efter de snälla människorna i era liv, de trevliga biträdena i er butik, eller läsa berättelserna om de unga människorna som hjälper er planet. Ni kan säga till er själva med humor: “Tja, om världen håller på att gå under, kan jag lika gärna ha en bra dag!” Ni kan uppskatta en solstråle som kommer in genom köksfönstret, eller maten som kokar på spisen. Hur vackert livet är och rikt på möjligheter att uppleva kärleken. 

Ju mer ni ställer in er på det goda i livet, oavsett hur stort eller litet det är, desto fler bra saker kommer ni att attrahera. Ju mer ni uppskattar sakerna i ert liv, desto mer kommer där att finnas att uppskatta. Att leta efter bra saker när dåliga sådana händer, känns motsägelsefullt, men det beror bara på ert tillstånd. Ett barn som föds letar efter det goda. Era djur letar ständigt efter något som är bra för dem. Hela naturen letar efter det som är till dess fördel. Det är endast människan som tränas i att undertrycka denna naturliga drift, men ni kan återvända till den. Ni kan börja med att lägga märke till det överflöd av kärlek som erbjuds på så många små sätt. När ni övar på det kommer ert liv att sakta men säkert bli en gobeläng av kärleksfulla stunder i ett liv rikt på kärlek.  

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket. 

Änglarna. 

 

 

 

 

Översättning Ulla Krogh 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *