Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild 11 oktober 2020

Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild 11 oktober 2020

 

Hej där. Här är vi igen … inte mycket är förändrat på ”utsidan” från förra veckan. Låt oss lita på att mycket händer undercover när vi väntar. Jag känner att ett stort skifte kommer snart på grund av valet i USA. Ni har många anhängare som känner att de vill att den nuvarande glädjen ska förbli och många som kallar honom den elakaste, ondaste mannen som vandrar Jorden. (Enligt mina e-postmeddelanden.) Vad skulle ni säga om det här?

Välkommen, Blossom. Välkommen till alla på er Planet som har bestämt att våra ord är av resonans för er och fortsätter att gå med oss NÄR SÅ MYCKET BÖRJAR FALLA PÅ PLATS.

Vi ”Federationen Av Ljus” är inte av politisk övertygelse. Detta finns inte i våra tankar … att övertala någon … på ett eller annat sätt. Ändå skulle vi bestämt säga att resultatet av valet som snart kommer äga rum över det landet kommer att bli till DET STÖRSTA GODA FÖR ALLA.

Jag nämnde i en intervju att om det här är en ”Gudomlig Plan”, MÅSTE det som händer vara till det Högsta Goda av allt … och vi måste lita på det … särskilt i detta skede av ”Spelet”.

Det här är riktigt Blossom och verkligen kloka ord.

Om jag skulle oroa mig, är det oavsett vem som ”vinner” … kommer det oundvikligen att bli tumult från den andra parten.

Är det inte alltid så?

På något sätt känner jag att detta är annorlunda, och som jag säger, jag engagerar mig inte i politik. Det överensstämmer inte med mitt matsmältningssystem!

Vi har uttalat många gånger att er värld kommer att få mycket mer uppochnedvändhet än den är i nu. Vi säger också, att vi inte säger detta för att oroa er, utan för att förbereda er i styrka.

Ja, snart kommer ett Tillkännagivande som kommer att chocka er.

Okej … djupt andetag … var djärv Blossom … Kommer detta att komma FÖRE valet?

Det gör det verkligen.

Åh Gud! Det är verkligen att sätta er själva ut på yttersta grenen där, Killar, och jag känner mig lite bekymrad över att ni säger det, ändå frågade jag! Därför måste jag lita på och vänta och se. Finns det något som kan förhindra att detta ”speciella” tillkännagivande äger rum?

I det här skedet kan vi inte se något ingripande, för det har hållits mycket ”heligt” och hemligt.

Heligt?

Ja, Blossom. Det är ordet vi väljer.

Ok.

Vi kan känna din oro?

Japp. Det kan ni … det är verkligen ett uttalande. Ok. För en gångs skull, låt mig bete mig som ett Uppväckt, Upplyst exemplar av Ljuskrafternas Markbesättning och ”gå med det” istället för att försöka slå på det, bara för att skydda min trovärdighet igen. Så gå framåt, snälla.

I vår senaste kommunikation sa vi att det inte skulle dröja länge innan Fas Två börjar … och vi håller fast vid det.

Låt oss först klargöra.

DET KOMMER ETT TILLKÄNNAGIVANDE, FÖLJT AV EN GLOBAL NEDSTÄNGNING OCH DETTA FÖR ER TILL FAS TVÅ.

Så är tillkännagivandet eller nedstängningen början på Fas Två?

Nedstängningen.

Många länder är redan i nedstängning, antingen har de släpats vidare från den första eller har gått in i en andra. Så när ni säger Global, menar ni Global?

Vi säger Global … för vi menar det.

Så, alla länder i nedstängning samtidigt. Det måste bli ett stort tillkännagivande!

Vi väljer att gå vidare för att inte avslöja mer … För det är inte korrekt att ens ”föreslå” ytterligare möjligheter.

Rimligt nog. Jag respekterar ert ord om det. Låt mig fråga då, om jag får … under denna fas två … kommer vi att bli ”överväldigade” över vad som sker?

Ja. Mycket så. För många … kommer det att visas omedelbar transparens och tankar och diskussioner om nästa steg framåt som en HELHET … som en LJUSGEMENSKAP. För andra som lever i rädsla ska den ’nå en topp’, då sådan rädsla blir mer och mer förhärskande för dem. Det kommer att vara mycket mer åtskillnad än ni stöter på just nu. Ändå, för alla dem som väcks och för dem som snart kommer att göra det … kommer deras styrka i VETANDET att ta överhanden och det ska finnas en övergripande acceptans av läget i VETANDE ATT ALLT RÖR SIG FRAMÅT SOM DET BÖR.

Vi vill upprepa ditt tidigare uttalande om visdom, Blossom.

MAN MÅSTE LITA PÅ DEN GUDOMLIGA PLANEN.

Fråga ditt Hjärta om det känns starkt och Medvetet i det vi talar om?

Här är ni alla … efter så lång tid … precis inom denna omvandling … NI VET ATT DETTA ÄR VARFÖR NI KOM.

Tycker ni att det är konstigt att vi tvivlar ibland?

Ja det gör vi. För vi känner dig. Vi känner till ditt engagemang. Vi vet varför DU … Var och en … valdes. Inom vår kunskap om ”vem du är” finner vi det märkligt att du ibland ifrågasätter.

Som jag har sagt, kom på semester till Planeten Jorden i mänsklig form och se hur NI klarar det.

Detta har du sagt tidigare. Vi underminerar dig verkligen inte. Ändå, för att vi SER DIG I DIN SANNING … för att vi SER DIG … I/SOM … LJUSET AV VEM DU ÄR … är det ”konstigt” för oss att förstå när du tvivlar lite.

Vi gör vårt bästa för att förklara för dig hur ”VI SER DET” Hur ”VI VET” hur den GUDOMLIGA PLANEN är. Hur ”VI SER DEN” spelas ut..

Så är resultaten definitiva? Kan det plötsligt svänga åt andra hållet?

ABSOLUT INTE. Har inte White Cloud och vi själva sagt många gånger ”Allt är inte som det ser ut”?

Många, många gånger.

Därför Blossom och Alla … Förstå att ALLT ÄR BRA.

Låt oss dissekera ”GUDOMLIG PLAN”

… … … … … … … … …

Så … då har vi gjort det!

Va? Er poäng antar jag, är att det inte finns något att dissekera? För DET GUDOMLIGA ÄR AV DET HÖGSTA och det är allt vi behöver veta, eller hur?

Korrekt. GUDOMLIGT. PERFEKT. GUDFRUKTIGT. AV GUD.

Och var och en definierar Gud som de vill?

Hur skulle du definiera GUD, Blossom?

KÄRLEK. I alla dess aspekter.

Tack. Vi hörde dina tankar om, ”Ändå är kärlek allt och kan Vibrera på både låga och Höga frekvenser”.

Korrekt.

Ändå föreslår vi att ditt tankemönster ändras till det faktum att ”DENNA SÄRSKILDA GUDOMLIGA PLAN” har pågått i många, många av era år. Dess syfte är att föra er planet från de lägre frekvenserna … från de lägre vibrationerna … till det HÖGSTA som den har känt … NÅGONSIN.

Det har säkert förekommit tider på ert ”plan” när GLÄDJE och HEDER och SANNING fanns i överflöd. Tider då Vibrationen i vilken man levde var mycket Högre än nu, i dessa nuvarande dagar.

Ändå kommer de Energier som flyter in … de förändringar som ska äga rum … få er att uppleva en Vibrationsfrekvens som er Jord sedan Lång tid har glömt.

Häng fast vid det här VETANDET.

LITA PÅ DITT VETANDE OM DETTA.

Jag gör mitt bästa. En gammal låt från andra väldskriget har precis kommit in i mitt huvud ”Det finns ett långt, långt spår som slingrar sig in i mina drömmars land” …

Och en annan?

Packa ner dina problem i din gamla verktygsväska och le, le, le!

Du förstår, Blossom … DE AV ER SOM VET OM SITT LJUS … DE VET HUR DE KOMMER IGENOM DE MÖRKASTE TIDER.

Och vi kommer att göra det… Det långa, långa spåret som rullas ut kan vara lite skrämmande, som ni säger att det finns Fem faser … och vi är bara på väg att komma in i nummer två!

Ändå, vi sa inte att varje Fas skulle vara värre.

Ni sa att saker och ting skulle bli mycket mer Upp och Ned.

Och det är de… ändå, kanske är det bara för Fas två och tre.

Kanske. Om ni bara kunde inviga oss i planen.

Om vi skulle göra det … skulle planen inte fungera som planerat!

Ok. Så om min matematik stämmer, så bör det finnas ett ”enormt tillkännagivande” (Inte ett stort, stort, stort tillkännagivande) inom de närmaste fyra veckorna. Vi har väntat så länge, ytterligare några veckor kommer inte att skada. Vi har ändå inget val. Vet du hur mycket mitt hjärta är i halsgropen ?!

Vi vet exakt var ditt hjärta är Blossom … på rätt plats!

Tack. Vi gör alla vårt bästa … oavsett om vi har en bra eller inte så bra dag! I tacksamhet. I Kärleksfull Service. JAG ÄR.

 

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...