Änglarna via Ann Albers, 27 januari 2024 

Änglarna 

Via Ann Albers, 27 januari 2024 

 

 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket. 

Det är så mycket lättare att skapa förändringar i ert liv än ni kanske tror. Faktum är att ni kan börja vända ert liv i en ny riktning med nästa tanke. Det spelar ingen roll om ni har haft år av besvikelse eller frustration. Ni kan skifta till en ny vibration som öppnar upp er för tillfredsställelse. Även om ni har en livshotande sjukdom kan ni hitta den frekvens som gör att välbefinnandet kan flöda. Om ni har förlorat er förmögenhet, slösat bort möjligheter eller inte uppskattat kärlek, kan ni fortfarande skifta till en fantastisk tillvaro, med början här och nu. 

  Till och med när ni läser detta meddelande kan ni öppna er för det ständigt närvarande, bortom er fantasi av kärlek från Källans flöde. Du kommer att ha den möjligheten i varje ögonblick av din eviga existens. Oavsett vad du har gjort, sagt, upplevt eller valt, förlorar du aldrig din rätt att ta emot kärlek, och kärleken kommer aldrig att sluta flöda. Ni håller alla på att lära er att öppna er för dess utsändning. 

Om man ser på livet genom linsen av den tredimensionella, materiella verkligheten, kan förändring lätt verka omöjlig. Ni kanske inte har kunskapen, resurserna eller ens energin att ”göra” vad som krävs för att ”göra” erlivsförändring. Men genom 5D-linsen (energetisk lins) är förändringen enkel. Ni ser er omkring och hittar något att må bra av. Ni vågar fantisera om vad nivill och flytta era tankar bort från samma gamla förväntan om besvikelse. Ni börjar leva nu, söker goda känslor, drar nytta av det som finns runt omkring er för att höja er vibration. 

Ni tillåter universum att göra vad det gör genom sin design – älska er, vägleda er, inspirera er och hjälpa er att skapa allt ni vill ha. Istället för att våndas över hur ni ska hantera en situation, överlämnar ni er till ert hjärta som vill drömma, känna och låta det goda flöda. 

När ni fortsätter att praktisera dessa subtila skiftningar under era dagar, lär ni er att ställa in ert energifält. Ni förstår alla konceptet med inställning. Ni tar tag i fjärrkontrollen, väljer en station och ställer in den. Ni trycker på knapparna i erbil för att välja en radiostation och ställer sedan in den. Något fångar eruppmärksamhet och ni ställer in er på det. Ni tänker på en citron och ni tonar in dig på den, vilket får er kropp att skapa kemiska reaktioner som matchar. En idrottare föreställer sig att han eller hon dunkar basketbollen i korgen, och kroppen börjar skicka nervsignaler och orsaka muskelsammandragningar som är exakt samma sak som den inbillade framgången. 

Exempel på inställning finns överallt. Den som säger: ”Jag blir sjuk varje år”, blir sjuk varje år. Den som säger och tror: ”Jag har inte tid att vara sjuk”, blir sällan sjuk. Personen som säger ”Pengar bara flödar till mig” upplever det, medan den som ofta säger ”Pengar verkar bara flyga ut genom dörren” kommer att vinka adjö till sina pengar ganska ofta. Den som säger och menar: ”Jag älskar livet!” får kärleken återspeglad på så många sätt, medan de som ropar: ”Vad är den här världen på väg till?” verkar hitta fler och fler exempel på galenskap och förestående undergång. 

Er värld är ett smörgåsbord av frekvenser och beteenden. Ni kommer att märka vad ni ställer in er på. Er kropp är en symfoni av energi och kemi som är mycket anpassad till de vibrationer ni skapar med era tankar och känslor. En kaskad av kemiska och elektriska reaktioner är resultatet av varje tanke och känsla. 

När ni lär er att ställa in er vibration, ge er själva beröm. Ibland är det inte ”bäst” att må ”bättre”. Om ni är djupt upprörda kan ni ofta må bättre om niskrika för att släppa ut ångan. Vänd er till era änglar! Vi lyssnar och ger utrymme för ert kraftfulla jag att komma fram. Att tänka obehagliga tankar om någon är ibland ett sätt för att må bättre själv. Fastna bara inte i dessa utrymmen. Sikta på bättre. Ni förtjänar att må bra. 

Till exempel, när någon behandlar er ovänligt eller när ni bevittnar någon som beter sig på ett sätt som gör er upprörda, kan ni komma på er själva med att återuppleva scenen om och om igen i era tankar. Ni märker hur illa det känns. Ni vibrerar på en frekvens av ”offer”. Ni kan verkligen ha blivit offer i 3D. Nivill dock inte fastna där. Ni vill inte fokusera på det och attrahera det mer. Nivill hitta och känna er själs kärleksfulla kraft. 

Genom att veta vad ni vet om energi kan ni börja sträva efter bättre: 

”De har ingen aning om hur smärtsamt och destruktivt deras beteende är!” tänker ni. ”Jag hoppas att någon gör det mot dem en dag!” Ni börjar känna er mer bemyndigad, men om ni ska vara ärliga känns det inte riktigt tillräckligt bra ännu. 

”Jag bryr mig faktiskt inte om vad de känner! Jag vill bra!” Ännu bättre. 

”Jag förtjänar att må bra. Finns det något jag kan må bra av nu?” Jag tror att jag får en god måltid. Jag förtjänar verkligen mer än så här!” Ännu bättre, men ni är fortfarande lite fokuserad på er upprördhet. 

Wow, den här måltiden är god. Jag har ett bra liv.” Ni ser er omkring och ser hur litet och obetydligt det dåliga beteendet är jämfört med välsignelserna i ert liv. Ni börjar känna uppskattning för välsignelserna. Ni känner en genuin lättnad. Nu ställer ni in er på kärlek och manifesterar bättre också. 

Universum håller inte räkningen. Ni kan dra till er svårigheter i årtionden, och efter fem minuter av att verkligen känna er nöjda med er själva och verkligen fokuserar på bra saker i livet, skulle ni börja möta snällare människor och bekvämare situationer var ni än går. Ni skulle börja se ”sammanträffanden”dyka upp. 

Varje nu är helt nytt. Varje tanke är en chans att må bättre eller inte. Varje känsla förskjuter din vibration antingen mot eller bort från det ni vill ha. Om ni inte får någon vägledning kommer er betingade hjärna sannolikt att gå in och ut ur lägre och högre vibrationer till den punkt där inte mycket förändras. Men när ni kan ta kontroll över detta och börja övergå till att må bättre, börjar ni skapa en spiral av positiv drivkraft. Håll igång det så gott ni kan, för så småningom kommer den positiva drivkraften att börja dyka upp som en lavin av goda känslor, människor, saker och omständigheter. 

Förändring är fullt möjlig, kära vänner. Tänk just nu på något som ger er glädje – en älskad person, en favoritmåltid, era filtar, solskenet, vad som helst. Tänk på det. Fundera på varför ni gillar det. Känn de goda känslorna. I just detta ögonblick som ni har tonat in er på kärleken, är ert förflutna irrelevant. Det som hände i går är irrelevant.  

Ni är nu, i detta ögonblick, i samklang med kärlek och attraherade till något bättre. Ni förtjänar att må bra, attrahera det goda och dela med er av det goda. Universum räknar aldrig poäng, så när ni vinglar, försök igen. Fortsätt så. 

Öva och du kommer så småningom att bli så bra på att ställa in, kära vänner, att livet kommer att bli en glädjefylld, lekfull skapelselek. 

Gud välsigne dig! Vi älskar dig så mycket. 

Änglarna 

 

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *