Änglarna via Ann Albers, 10 september

Anglarna Ann Albers

Änglarna, 10 september 2016

Via Ann Albers

 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket!

Ni lever i ett samhälle med högt tempo som bombarderar er i varje ögonblick med en känsla av brådska. ”Agera nu!” ”Skynda er!” ”Tid är pengar!” Till skillnad från era förfäder lever ni i ett tillstånd av konstant stress i tron att tiden aldrig räcker till.

I tidigare generationer levde människor i samklang med naturen. De vaknade med soluppgången och gick till sängs strax efter solnedgången. De stannade upp för att prata med människor. De visste att döden var oundviklig och att de därför lika gärna kunde njuta av livet. De levde i överensstämmelse med sin naturliga rytm.

Numera lever ni i överensstämmelse med onaturliga rytmer. Ni tror att döden är er fiende, snarare än en dörröppning som ni passerar på er resa genom evigheten. Klockan blir er diktator, och ett fullspäckat dagligt program blir måttet på er framgång.

Allvarligt – ni har bara nuet. Gör det till det mest kärleksfulla ”nu” ni kan tänka er. Sakta ner! Även om ni tycker om att ha mycket att göra, så slå av på takten och fokusera på nuet.

När ni njuter av ögonblicket så attraherar ni älskvärdhet, lugn och synkronicitet. När ni ger kärlek till ert ”nuet” kan ni inte låta bli att dra till er mer kärlek ”senare”.

Titta på vad det är som gör att ni rusar genom dagen. Titta på vad det är som gör att ni känner en sådan brådska. Är det en känsla av att något hemskt kommer att hända om ni inte presterar det ni har föresatt er? Är det en känsla av att ni har misslyckats om ni inte hinner med allt som ni önskar? Är det en känsla av att ni är värdelösa om ni inte får något gjort?

Bara något bra kan hända om ni njuter av ögonblicket. Lita på det. Ni kan aldrig misslyckas i Guds ögon. Ni är aldrig värdelösa och oavsett om ni uppnår det ni har föresatt er eller inte, så är ni för evigt oändligt älskade varelser som har en mänsklig upplevelse.

Njut av nuet, mina kära, och ni kommer att njuta av livet.

 

Som vi har sagt så många gånger förut: ”Det ni åstadkommer betyder långt mindre än den kärlek som ni utför det med. Om ni skulle prioritera att ha ett kärleksfullt ögonblick – det ena efter det andra – skulle ni njuta av livet så fullständigt att ni aldrig skulle behöva oroa er för vad ni har åstadkommit!

Gud Välsigne er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

 

Du gillar kanske också...