Änglarna via Ann Albers, 19 juli, 2020

Änglarna

Via Ann Albers, 19 juli 2020

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

Föreställ er världen i en avlägsen framtid. Föreställ er att människor arbetar i harmoni med Moder Jord och bygger miljövänliga byggnader som drivs av sol, vind och vågor. Tänk er växter som växer på hustak och energieffektiva, rena transporter. Föreställ er parker och naturreservat som ger människor en uppfattning om storheten och skönheten av Jorden. Föreställ er att välbefinnande har ersatt sjukdomar, och att människor förstår att kvaliteten på deras tankar skapar kvaliteten på hela deras liv.

Föreställ er arbetsplatser där personalen samlas i möten och blir guidade att visualisera för att få fram önskat resultat, för att sedan ta kontakt med Källan inom dem och tillsammans ta fram en mängd idéer som skapar en bättre lösning än någon av dem skulle kunna skapa individuellt.

Föreställ er att det finns ett igenkännande mellan alla människor, så att när de tittar varandra i ögonen ser de sitt eget Jag på den djupaste nivån. Tänk er att livet på Jorden är som en skapande dans, en harmonisk dans och en dans av kärlek. Föreställ er att Jorden återigen är mångfalden av det Gudomliga, förkroppsligad i medvetna medskapare som älskar att leva, älska och skapa.

Kära ni vi tackar er ödmjukast, för precis när ni föreställer er dessa saker framkallar ni skapande vågor, och en dag kommer ni att titta på denna verklighet från de högre dimensionerna, i vetskap om att ni var en del av en grupp mänskliga visionärer som ”la grunden” till det.

Låt oss nu arbeta på en skapelse som ni alla skulle älska att uppleva i en framtid mycket ”närmare hemma” så att säga. Föreställ er världen vid denna tid nästa år. Föreställ er att det finns många företag som bildas för att hedra, ta hand om och samarbeta med er kära Moder Jord. Föreställ er att de som vill göra det arbetar hemifrån och frigör mer tid för att vara med familj och vänner, medan andra som tycker om att arbeta i grupp är glada över att återförenas med sina arbetskamrater.

Föreställ er en värld av människor som inte längre bär munskydd och som kramas, håller varandra i händerna, kysser och älskar varandra igen, är lättade och överlyckliga för att världen mår bra igen och har befriat dem från de rädslor som ett virus spred – både fysiskt och emotionellt. Tänk er en värld som återigen är normal.

Kära ni, det här är den vision vi har för mänskligheten. Det här är den vision vi ber var och en av er att förstärka, helt enkelt genom att se fram emot den. När ni gör det blir ni en mäktig kraft i quantum-verkligheten och gör så att den blir verklig.

I denna vision finns även era personliga drömmar. I denna vision finns er hälsa, er vitalitet, ert överflöd, er glädje, er kärlek och allt ni önskar. När ni fokuserar på en värld fylld av kärlek och älskar den visionen, höjer ni er vibration. När ni fokuserar på era egna drömmar med kärlek, höjer ni er vibration. När ni fokuserar med glädje och förväntan, höjer ni er vibration. När ni fokuserar på nuet med kärlek och uppskattning höjer ni er vibration, antingen ni är tacksamma för ert liv eller kudden ni lägger ert huvud på om natten.

När ni höjer er vibration, oavsett hur ni går till väga – antingen genom att drömma om en bättre värld och må bra av den känslan, eller att helt enkelt bara njuta av här och nu – tillåter ni Gudomlig Kärlek att flöda in och genom er och ut i världen. Ni är Guds artärer, kära ni. Ni är Guds nervsystem. I en hög vibration är signalerna tydliga. Ni är Guds hjärta som slår med kärlek till er själva, era liv och skapelsen. I en hög vibration pulserar ni ut denna kärlek i kosmos.

Ni är det Gudomligas liv och andetag i mänsklig form. Ni är inte separerade. Ni är på väg in i en femdimensionell verklighet där detta blir mer och mer uppenbart. Kraften som får den universella dansen att samarbeta, lever och andas inom er. När ni höjer er vibration, känner ni det, ni blir kär i kärleken och ni blir inget mindre än Kärlek.

Ja kära ni, ni kan känna det i våra ord. Vi hyllar er! Vi hyllar er kärlek! Vi firar er intensiva önskan om mer kärlek, glädje, överflöd, välbefinnande, mångfald, harmoni, samarbete och så mycket mer. Det är NI som kommer att åstadkomma en vänligare, bättre, lyckligare, heligare, mer harmonisk och hälsosammare värld. Det är era drömmar som skapar en bättre framtid.

Den 3D värld ni ser framför er har ännu inte kommit ikapp era drömmar om en bättre värld. Ändå, om ni kunde se underströmmarna av energi under de krabba vågorna av det som ni kallar ”verklighet”, skulle ni se en enorm ström, en mäktig ström av kärlek som rör sig mot denna enormt förbättrade verklighet. Ju fler av er som förstärker den genom att föreställa er den och se fram emot den, desto mäktigare blir den här strömmen och desto snabbare kommer ni finna er själva i den nya och förbättrade verkligheten.

Vi uppmanar er att vara närvarande, men vad vi ser i era hjärtan i detta nu, är att ni längtar efter denna framtid. Så just här och nu, sitt tysta och förstärk den … bara i några få minuter.

Då mina kära, gå tillbaka till era liv här och nu. Hitta saker att älska och uppskatta i vetskap om att allt är bra, allt går mot en ljusare framtid. Även de som lämnar er planet är destinerade för paradiset. Även de som har förlorat sina jobb är ämnade att hitta mer meningsfulla arbeten. De som är rädda kommer att möta och erövra sin rädsla. Varför? Därför att deras själar söker en expansion och återfödelse till större sanning.

Ni är modiga själar, att vara här på Jorden under den här otroligt betydelsefulla tiden. Ni är starka, kapabla, kärleksfulla och frånsett det faktum att ni sticker från denna verklighet då och då, är ni de som åstadkommer en ljus och underbar framtid.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

 

 

Översättning Ulla Krogh

 

Du gillar kanske också...