Änglarna Via Ann Albers, 17 september 2016

Anglarna Ann Albers

Änglarna, 17 september 2016

Via Ann Albers

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket!

Hela Universum befinner sig i en vackert iscensatt vibrationsdans. I alla tider har ni haft möjlighet att se både er fantastiska skönhet och er prakt och att se områden där ni kanske har förnekat det här ljuset och kärleken från att träda fram. I alla lägen har ni försökt att lära känna ert djupaste och sannaste jag – det Gudomliga ljus som finns inom er.

Från vårt perspektiv härstammar alla era utmaningar från er önskan om att uppleva er anknytning med Källan. Om ni oroar er för pengar, försök att komma ihåg att ni har stöd av den Kärlek som skapade er. Om ni träffar på någon som är elak, försök att minnas att både ni själva och andra är värda kärlek. Om ni står inför hälsoproblem, försök att komma ihåg den kärlek som finns inom er.

Nästa gång ni står inför en livsutmaning, så istället för att skylla den på de vanliga mänskliga orsakerna – personen som lurade av er pengar, den dåliga investeringen, den elaka kollegan eller släktingen, något ni åt – försök någonting annat.

Fråga er själva istället: ”Kära Gudomliga Ljus inom mig…vad är det jag försöker minnas genom den här situationen? Hur ska jag söka efter kärlek? Svaren på de frågorna finns att söka djupt inom er.

Anta, till exempel, att ni måste arbeta tillsammans med en mycket otrevlig person och frågar er själva dessa två frågor. Kanske försöker ni komma ihåg att ni är värda kärlek och därför måste sätta gränser, eller så försöker ni minnas att personer som sårar er också är värda kärlek och att inte ta andras beteenden personligt, utan visa dem barmhärtighet och medkänsla.

Kanske försöker ni komma ihåg att ni har ett val, och kanske är det dags att söka ett nytt jobb. Om ni frågar på djupet får ni också djupare och mer meningsfulla och mer långvariga svar på ert livs utmaningar.

Gud välsigne er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

 

Du gillar kanske också...