Änglarna via Ann Albers, 12 oktober 2019

Änglarna via Ann Albers

12 oktober 2019

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

Vägar dyker upp och försvinner i era liv. Dörrar öppnas och stängs. Möjligheter kommer och går och ändå kan ni aldrig ”missa tåget”. Det är inte möjligt att förbikoppla er tillväxt, för den dyker alltid upp i en eller annan form. Det är inte möjligt att förbikoppla essensen i era önskningar, för om ni missar en möjlighet dyker en annan helt enkelt upp. Ni kan inte förlora!

Hur skulle ni leva om ni visste att ni inte kan förlora? Hur skulle ni leva om ni visste att ni inte kan ”missa tåget”? Hur skulle ni leva om ni visste att ett ”felaktigt val” för framtiden egentligen var ett ”riktigt val precis nu”, som till slut leder till en ännu bättre framtid?

Vi vet att ni skulle leva med mindre rädsla. När ni står inför ett val skulle ni bara fråga er själva, ”Vad känns rätt, just nu?” Ni skulle lita på det. Ni skulle leva i stunden. Ni skulle sluta göra upp strategier, manipulera era egna hjärtan och försöka övertyga andra om att er väg är den rätta. Ni skulle slappna av, vetande att, med era mänskliga ord, ni verkligen inte kan röra till ert eget liv.

Ni är här för att lära. Ni kan lära er snabbt eller långsamt. Ni är här för att växa. Ni kan expandera till större kärlek gradvis eller direkt. Ni är här för att skapa. Ni kan manifestera era drömmar med en enkel kombination av ren tanke och ren underkastelse till kärlek, eller, ni kan manifestera långsamt genom att försöka ha kontroll på hur de ser ut och när de måste ske.

Kära ni, det finns ingen tävling i livet. Det finns ingen mållinje i evigheten! Det finns bara en gradvis, vacker utveckling av er medvetenhet till kärlek. Även i himlen, när ni väljer att ta examen från era jordliga inkarnationer, kommer ni att hitta nya möjligheter att expandera, växa, och lära.

Så slappna av. Ni kan i sanning inte göra ett ”dåligt val” – ni kan bara göra val, lära er, växa, expandera, och sedan göra bättre val.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

-Änglarna

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...