Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 juli 2019

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

12 juli 2019

Att överleva den Fjärde Dimensionen – Det 9D Arkturiska Rådet

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har börjat förstå den iver med vilken ni söker massiva förändringar i er värld. Vi ser så många av er som skriker ut och känner förtvivlans djup över att inte passa in, inte vill vara, inte står i resonans med majoriteten av den mänskliga befolkningen, och vi ser detta som den tragedi ni alla upplever att den är. Vi kommer inte att försöka förminska det ni känner och upplever där på Jorden då ni väntar på de massiva förändringar ni gång på gång blivit lovade.

Vi vet att det finns många vägar och möjligheter att fly från era liv. Ni har droger. Ni har alkohol. Ni har TV-spel som verkar nästan verkliga, och ni har fler sätt än vi kan räkna upp att ta er bort från de hårda villkoren i verkligheten i den fjärde dimensionen. Så vi inbjuder er att komma samman som en gemenskap av uppvaknade individer. Vi inbjuder er att stötta varandra, och vi vet att många av er är utspridda så långt bort från närmaste uppvaknade person att detta förslag förefaller orimligt, men vi vet också att det finns gott om ställen på internet där ni kan hitta människor som är känsliga, hjärt-centrerade, omtänksamma och medkännande, och precis lika vakna som ni är.

Och ni kan luta er mot dessa individer. Ni kan dela era historier med varandra. Ni kan skapa nätverk, och möjligheten för er att träffas ansikte mot ansikte finns verkligen alltid. Därför, så mycket som vi älskar att höra av er och stötta er, vilket våra kollegor här i de högre dimensionella sfärerna också gör, så älskar vi särskilt mycket att se er stötta varandra och komma samman för att förenas under den uppvaknade flaggan.

Nu säger vi inte att vi vill att ni ska känna er separerade från dem som inte är uppvaknade eller att ni måste utestänga någon från de grupper ni formerar. Men vi förstår hur utmanande det är för många av er att ha kontakt med dem som inte delar ert vetande om vem ni verkligen är. Därför föreslår vi att ni söker er till varandra, till dem som förstår er, till dem ni kan tala om uppstigningssymptom med, besök från utomjordingar och sådant.

Den här världen tjänas bättre av att människor som ni själva kommer samman fredligt och älskar varandra och visar medkänsla med varandra, och genom det kommer ni att inspirera andra att göra samma sak. Och när ni förenas med avsikten för det största och högsta bästa för alla som ert uppdrags tillkännagivande, tänk på vad ni alla kan åstadkomma medan ni fortfarande är kvar där i den fjärde dimensionen.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...