Frågor och Svar via Per Staffan, 19 augusti

Meddelande:
Hur vet jag om jag är en ’ljusarbetare’? Denna term nämns ofta i de olika meddelandena.

Vänlig hälsning
Lena

 

 

Hej Lena,

Jag får denna fråga då och då. Svaret är ganska enkelt. Om man hittar vår sajt – st-germain.se, samt liknande sajter, och tycker om meddelandena, kanske tycker att visheten som finns där är sann och ger något, ja då kan du anse dig vara en Ljusarbetare. Du hittar ju inte vår sajt i DN eller någon annan stans, så för att komma fram har du behövt göra sökningar på termer som tillhör Ljuset. Så att bara hitta och uppskatta sajten visar att du är en Ljusarbetare.

Kanske en del hakar upp sig på detta med ”arbetare”. Det krävs just inget i form av arbete för att vara en Ljusarbetare. Det hänger ihop på det sättet att om du uppskattar Ljuset och vad det står för så påverkar det dina vibrationer, eller kanske dina höga vibrationer redan var där, det i sin tur betyder att du går runt i världen och bär på Ljuset. I och med detta så arbetar du, du sprider Ljuset enbart genom att vara dig själv i dina vibrationer. Man kan kalla detta arbeta, för det är inte så lätt alla gånger – att vara sitt Ljusa jag i denna värld.

En del Ljusarbetare vill senare engagera sig för att sprida Ljuset på fler sätt än att bara vara sig själva. Till exempel leda meditationer mm…

Hoppas jag har svart på din fråga.

 

Per Staffan

 

 

Du gillar kanske också...