Källan via Galaxygirl, 11 oktober, 2022

Källan 2022-11-10
Via Galaxygirl
Jag är källan. Jag är ut-andningen och in-andningen och mittemellan. Jag är utrymmet inom utrymmen och Allt som håller ihop det. Jag är oändlig, expanderar ständigt, och jag är med dig i dessa stunder av ditt, mitt emellan. Jag är med dig i ditt rikes uppenbara kaos. Jag håller utrymme för dig, precis som du har hållit utrymme för de andra. Jag önskar att du ska uppleva nollpunkten, en plats, en frekvens, ett rike av neutralitet. Kom dit med mig nu, om du vill.
(Jag befinner mig i skapelsens stora tomrum. Det är ett utrymme av oändliga möjligheter, planering, fundering. Jag ser många varelser som omger detta stora utrymme, koncentrerar sig på mitten. Jag ser ett blått och grönt gyllene klot som utstrålar ljus som växer i mitten av tomrummet. Jag ser att detta är den Nya Jorden och att vi alla skapar den ögonblick för ögonblick. Jag ser medskapandet av detta rike som kommer att bli till och ändå får vi höra att den redan är här.  Jag hör, ”det har ännu inte gjorts uppenbart i ert rike, men se att det manifesteras här, det växer och blir till här, för att göra sig redo för kroppslighet.”
Jag känner att vi alla borde skicka våra avsikter för skönhet, för hopp och helande, för allt som vi skulle vilja se på Nya Jorden. Jag känner att jag plötsligt står på den, jag har blivit teleporterad inom sfären. När jag ser mig omkring ser jag leende ljusvarelser som också håller utrymme men jag ser ingen annan i en människokropp. ”De kommer ofta”, hör jag. ”De kommer ofta och ger sin passion, sin styrka, sina medskapande förmågor.” Jag känner bönerna och avsikterna och de har alla olika prismafärger. Jag befinner mig i ett prisma av ljus och ljud, inom bönerna och avsikterna kring Nya Jorden, Nova Gaia. Det känns underbart.
Jag dras tillbaka ut i tomrummet med de andra nu. En lång smal kristallliknande varelse med ett hjärtformat huvud och stora mandelögon ler mot mig. ”Vi är tacksamma för att du kunde dela med dig av din vision, din upplevelse inom detta ljusrike, av skapelsen, där ljuset skapar i tomrummets ingenting. Nya Jorden är framför er ljusarbetare. den är under er i ert rike. Du grundar denna vision om avsikt, om rymd.” (Jag ser äggskal splittras). ”Det gamla måste försvinna för att det nya ska släppas. Vi är inte i kroppslighet, det är ett stort privilegium och ära att få uppleva det du upplever inom den kroppsliga mänskliga formen.”
Jag blir visad omkopplingen av den mänskliga kretsen, jag ser samma plasma-regnbågsljus som fanns inom Nova Gaia som ständigt närvarande inom dessa som är öppna för det i sina kroppar. Jag ser dansande sjungade plasmaljus. Det hela är väldigt fartfyllt och väldigt färgglatt. Det är en stor känsla, lätt, otroligt befriande. Jag känner mig ofta så tyngd av min kropp och jag längtar efter att känna mig lättare. Jag tror att vi alla gör det, men jag vet att vi är här för att förankra detta plasmaljus, för att ”befria ägget”. Källan finns runt omkring oss nu och fyller detta utrymme helt med omätbar glädje. Det finns ingen annanstans jag hellre skulle vilja vara. Detta är skapelsens, fredens rum.)
Jag är källan. Jag delar detta ögonblick med er vänner. Det är dags att uppgradera din kontakt med mig, med vem du är. För vi är ett. Du hör detta, du vet detta och ändå, du vet inte och det är så det ska vara och så har det varit så länge, för det tvingade dig att gräva djupare, för att hitta mig. Och ni som har hittat mig, som har gjort det inre helandet och lyssnat förbi smärtan in i tystnaden ni har hittat min röst, ni har hittat mitt hjärta och ni har hittat er helhet. För vi är mest hela tillsammans.
Jag är källan. Jag vaggar dig med ljus. Andas in dessa härliga nedladdningar från din sol, från din måne, från ditt vackra Gaia som omger dig i kärlek. Men viktigast av allt hitta den kärlek som är mig inom mig. Du har många verktyg för de tider som kommer. Den här har inte velat skicka meddelanden till mig på ett tag, och jag är glad att hon är tillbaka för ni har alla integrerat och lärt er och vuxit och expanderat till er fullhet. Och det är en väldigt spännande tid att vara vid liv. Och det är helt lämpligt för dig att ta den tid du behöver för att integrera. Vila är helande, förnyande, återställande. Fullmåneportalen igår den 10/10 var ganska finurlig, eller hur? Jag planerade det så, att chocka och övermäkta er alla tillbaka i mina armar, in i ljuset som längtar men viskar, och som alltid är artigt, ja. Kärleken skriker och skriker inte, men den viskar, den älskar, den knuffar, den leder. Och ja när det behövs ringer kärleken väldigt högt men oftast är det i det tysta i ett hjärta som slår sant som budskapet ringer som högst.
Ser du? Känner du min enorma kärlek till dig? Till dig? Ser du hur alla de som omger detta visionsutrymme är lika viktiga för sitt bidrag? Och ser du hur när galaxygirl hoppade in hon demonstrerade att Ljusarbetarna bokstavligen grundar energin i det nya nätet, i ditt nya vackra hem? Nu har du alltid varit hemma och jag vet att du kommer att argumentera med mig men höra av dig. Jag är hemma. Ljuset är ditt hem. Ljuset är ljuset för dig själv, din identitet, och när du är inställd på det är resonansen och balanserad, finner du klarhet och frid här.
Så många Ljusarbetare har kämpat med fred. Nu är tiden för den ultimata grunden för fred, för att mycket omvälvningar är nära att dyka upp i denna delade verklighet. Men det behöver inte vara din verklighet. Din verklighet, om du så väljer att vara grundad i ditt eget källljus, är din verklighet inte den för dem som inte ser den högre energin. Och så kommer de att se vad som presenteras för dem i den lägre synen, och det är bra eftersom det är vad de är redo och vill uppleva. Men ni har den högre synen när ni är inom mig själv, och oavsett allt som kan omge och skrika efter er uppmärksamhet, är ni, kära Ljusarbetare lugnet i ögat, som håller utrymmet, jordar ljuset och delar enorm kärlek och självuppoffring som du är, som du har varit och som du har fullbordat. Men det kommer att förstärkas. Och det är därför jag erbjuder mig att andas in i var och en av er, en Källfläkt av ljus bara för er.
Må det värma dig under de kommande dagarna och vara ditt nattljus, för det finns inom dig nu. Redo? (Jag andas fina djupa andetag och känner stänk och rysningar av ljust gyllene ljus som sjunker genom hela mig. Jag känner ett stort utrymme av gyllene ljus i mitt hjärta. Tack, källa.)
Jag är källan, tack för att du deltar i denna visuella övning, inställning och medskapande. Kära vänner, vi är hemma i detta utrymme av samhörighet, glädje och enhet. Mina älskade Ljusarbetare. Du är så älskad.
~ galaxygirl
Översättning, Marie-Anne

Du gillar kanske också...