Änglarna via Ann Albers, 19 februari 2023

Änglarna
Via Ann Albers, 19 februari 2023
Just nu har var och en av de 7.8 miljarder människor på er planet en annorlunda och mycket unik upplevelse av livet. När vi talar med er ser vi en kvinna, som sitter vid poolen bakom sitt dyra hem, och jonglerar med flera välgörenhetsorganisationer som hon driver. Hon är bekymrad över en som inte verkar vara i linje med hennes vision, samtidigt som hon försöker samordna middagsbokningar med en grupp som hon måste nätverka med för att finansiera sin sak. Samtidigt ser vi en ung man som känner sig maktlös och försöker komma på hur han kan ljuga, lura och stjäla från dem som bryr sig om honom, eftersom han ännu inte förstår att han är älskad.
Vi ser människor vakna upp, gå till sina marknadsstånd innan soluppgången och tända upp lågan under sina wokar, förbereda sina såser och rätter för att förse hungriga kunder senare samma dag. Vi ser modiga själar som räddar skadade djur och modiga människor som räddar barn. Vi ser människor klädda i dyra kostymer gå till sina jobb i skyskrapor, för att förhandla med stora företag som tillhandahåller bevattning och elsystem för jordbruket. Vi ser också arbetare som sliter i smutsen för att plocka den sallad som kommer att göda dessa chefer.
Vi ser designers böjda över ritbordet komma med era framtida fordon, och konstnärer passionerat flytta sina visioner från det osynliga till de synliga världarna. Vi ser musiker packa ner och packa upp sin utrustning, för att erbjuda några timmars lycklig flykt för sin publik. Vi ser rörmokare täppa till toaletter, sophämtare och gatusopare som håller era stadsdelar rena, och kockar som lagar mat åt några få eller åt massorna.
Vi ser mammor och pappor vakna upp tidigt för att ta sina barn till skolan. Vi ser barn som skrattar på lekplatser, medan andra barn sitter hopkurade i smutsiga hörn och hoppas på mat. Vi ser de otaliga själar som är begravda under spillrorna från den senaste jordbävningen, i väntan på att bli räddade eller överlämna sig till resan hem. Vi ser allt, kära ni, och vi är med var och en av er, hela tiden.
Oavsett om ni anser att era upplevelser är fantastiska eller fruktansvärda, så är vi med er och viskar kärleksfull uppmuntran till er själ och påminner er om vad ni ville lära er, hur ni önskade att växa och hur ni, även under de svåraste omständigheter, försökte ge och ta emot kärlek. Vi ser till och med de som är begravda under spillrorna be för sina familjer, medan de överlämnar sig till det oundvikliga på sin egen resa till himlen.
Mina kära, ni är alltid exakt där som er vibration har placerat er. Vi ber er att inte döma er själva eller andra efter omständigheterna. Vissa av dem ni anser vara lyckligt lottade känner mycket mindre kärlek än de som kämpar för sin överlevnad. Många själar, som är födda och lever i jordbävningskänsliga områden, är änglar på er jord. Vissa anmälde sig frivilligt före födelseln att komma hit, leva korta liv och vara en del av en massiv frigörelse av kärlek inom planeten. De visste att deras liv och död inte skulle vara förgäves, utan den skulle ytterligare väcka planeten till er gemensamma medkänsla och kärlek. Till och med bortom det synliga visste de att de skulle vara en del av vibrationsfrigörandet av kraftfulla kärleksfrekvenser. När de red på den kärleksvåg som frigjordes av er planet till himlen, kände de upprymdhet över Jordens och er utveckling.
Majoriteten av människor i de jordbävningsdrabbade områdena är generösa, medkännande, omtänksamma och vänliga själar. Många har knappt en limpa bröd för dem själva, men när de får en delar de med sig. Många har sett byggnader falla, men ändå tappert återvänt för att rädda de instängda. Många har sett och känt fasor, men deras hjärtan förblir öppna. Dessa änglar anmälde sig frivilligt före födseln, att bo i ett område som sannolikt skulle genomgå en sådan fasa och smärta. Skicka dem kärlek!
Om ni lever ett bekvämt liv, tyck inte att det är orättvist. Ni har olika lärdomar att lära och olika val. Ni behöver inte känna skuld för att ni är vid liv, har överflöd och mår bra. Om ni skulle ge upp allt ni har och dö med dessa som lämnade planeten, skulle det inte vara till någon nytta. Om ni gör vad ni kan när ni blir vägledda, blir ni också en del av det kollektiva uppvaknandet.
Släpp lös era hjärtan, börja med er själva. Välj att acceptera er själva, var snälla mot er själva och fråga sedan er själva: ”Vad känner jag mig kallad att göra?” Kanske är ni kallade att leva ert liv i vänlighet. Det är en vibration som krävs just nu. Lita på det! Ni kan bli kallade att donera exakt en dollar till välgörenhet. Ni har besvarat kallelsen från flera personer i nöd, och även om ni inte lär känna dem på den här Jorden, kommer ni en dag att lära er hur den brödlimpan eller första hjälpen förändrade deras liv, gav dem hopp och höll dem igång. Ni kan bli kallade att sitta i meditation och be om att få se vem ni kan be för en given dag. Lita på känslan eller bilden ni ser. Stötta någon i anden. Ge er glädje till den kollektiva vibrationen för den behövs för att lyfta upp många som är i sorg nu.
Vi talar inte om era handlingar i den fysiska världen, utan om den energi ni avger. Ni skulle naturligtvis inte tjata om ert välbefinnande för dem som lider, men ni kan tyst utstråla frid, glädje, kärlek, omtanke och medkännande, eftersom dessa vibrationer kommer att beröra dem. Ni skulle inte skryta om ert överflöd för dem i trängande behov. Ni kan istället utstråla en vibration som säger till världen: ”Gud är generös, och utifrån min själs generositet ber jag att alla ska känna sig omhändertagna, älskade, stöttade och beskyddade.”
I den materiella världen gör som ni blir vägledda, men i den andliga världen, dela med er av er kärlek, frid, glädje och medkänsla som ett vibrationellt bidrag till mänskligheten.
Vi vill inte att en enda av er ska känna skuld för att ni lever bekvämt, inte heller vill vi att en enda av er som lider ska känna sig bortglömd, övergiven eller oälskad. Vi önskar er alla en medvetenhet om den kärlek som flödar oupphörligt. Vi önskar er alla en medvetenhet om att ni är en del av något så enormt på er planet i mänsklighetens utvecklingshistoria, att det är svårt att sätta ord på det.
Vi är med de lidande just nu. Vi är också med de av er som känner att ni har ”det lätt.” Vi vägleder er alla. Vi tröstar de av er som behöver det. Vi visar vägen till de levande så att de kan leva sitt syfte, och vi håller om de döende när de övergår till den Gudomliga kärlekens välsignelse.
Ni är alla trots ert yttre eller er materiella status, exakt där er själ har bestämt sig för att vara just här och nu. Ni kan naturligtvis ändra på det, men för nu, gör inte det. Som ordspråket säger; döm inte boken efter dess omslag. Ni kan bara veta det genom att leva sanningen inom er.
Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
Änglarna.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *