Änglarna via Ann Albers, 16 juni, 2018

Änglarna

via Ann Albers

16 juni, 2018

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket!

Ni behöver inte vänta på ett nytt liv för att leva i Kärlek! Ni kan leva i Kärlek precis här, precis nu. När ni bevittnar och gläds över godheten hos en annan person, åt naturen, åt ert kaffe eller er choklad, så befinner ni er i Kärlek! När ni med medkänsla ser och bevittnar ljuset hos någon annan som har det kämpigt, så befinner ni er i Kärlek. När ni strävar efter att få se hur ljuset försöker komma upp till ytan, till och med hos de mörkaste själarna, så befinner ni er i Kärlek!

Den mänskliga Kärleken är en underbar, varm, lite suddig känsla. Mänsklig kärlek inträffar när en annan person möter dina behov, får dig att må bra, tänder upp din passion, eller bekräftar ditt ljus, ditt värde och din skönhet. Den mänskliga kärleken är ett steg på vägen till den Gudomliga Kärleken – en ingång till en djupare relation – först och främst med dig själv och därifrån tillsammans med någon annan.

Mänsklig kärlek känns bra så länge som den andra möter dina behov eller får dig att må bra, sedan vänds den till en vånda när den inte blir besvarad. Gudomlig kärlek är en belöning för ens själv, en salighet bortom all jämförelse om den så blir besvarad av någon annan eller inte. Att bli äskad är en underbar sak. Att i sanning Älska är en välsignelse för dig själv.

Gudomlig kärlek är ett uppmärksammande av den Gudomliga Gnistan tillsammans med en annan själ … eller inom någon aspekt av skapelsen. Den Gudomliga Kärleken ser renheten, oskuldsfullheten och ljuset inombords. Gudomlig Kärlek letar efter bevis för Sig själv hos den andra!

Den Gudomliga Kärleken försöker aldrig kontrollera, manipulera eller trakassera någon annan. Den Gudomliga Kärleken försöker bara tillåta, stötta och ge luft till flammorna hos gnistan inom den andra.

Den Gudomliga Kärleken låter dig vända dig bort från mörkret, upprätta en sund gräns, gå därifrån eller till och med släppa den andra fri för att få följa sin egen väg ifall de så önskar. Den Gudomliga Kärleken har aldrig behovet av att döma, jämföra, eller göra fel. Den Gudomliga Kärleken hyllar den oupphörliga tillväxten hos samtliga själar. Gudomlig Kärlek, mina vänner, är vad ni alla består utav. Att uppmärksamma denna sanning, för dig själv och andra, är vad som ger dig en kärleksfull upplevelse av livet.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så väldigt mycket.

Änglarna

 

Översättning: Aslög

 

Du gillar kanske också...