Rådet via Ron Head, 13 juni, 2018

 

Ett stort antal av er upplever det som verkar vara ett upphörande eller ett avbrott av er kommunikation med era guider, lärare och högre själv, det som denna kanal har kallat för Rådet. Vi kommer att tala om detta nu med syftet att avlägsna ert obehag.

Ni har gång på gång bett om, att er ”kommunikationsnivå¨ ska expanderas, höjas, förbättras, eller hur? Det som händer nu är inte precis ”av den naturen”; det är mer att era energifält höjs till en högre vibration genom era ansträngningar och den åtföljande inverkan det har på varandra. Detta orsakas av, och underblåses på ett väsentligt sätt, av det ökande höga vibrationsfältet, som hela ert stjärnsystem rör sig in i.

Det finns en cyclisk rörelse som många är medvetna om och det har förutsetts av några. Men, därtill finns speciella utflöden som närmar sig ert system som redan har börjat ge hälsosamma effekter på allt i sin väg.

Detta betyder att varje energifält kommer att ändras. All medvetenhet kommer att öka. Ni kommer inte helt att börja förstå detta förrän ni inser att allt är energi och att därför allt är medvetet. Detta har och kommer att fortsätta ha den inverkan att skapa förändringar inom och runtom er, som historiskt sett har ansetts vara omöjligt.

Många har talat om, skrivit om och ”lärt ut” att de inre förändringarna, förändringarna av ert eget medvetande, skulle bli mirakulösa. Betänk att ett mirakel bara är resultatet om orsaken inte är känd. Sedan orsaken blivit förklarad, skulle vi säga att detta inte är något mirakel.

Ert medvetande går in i en vibrationell hastighet som kommer att få er medvetna om en hel del som ni inte varit medvetna om tidigare. Många som har den här upplevelsen är rädda för den. Snälla var inte det.

Vi vet att nästan alla av er har haft hemska upplevelser i tidigare liv förorsakade av att ni försökt er på att kliva ur denna slags medvetenhet. Det kommer inte längre att vara fallet. Det finns inget att frukta. Hur skulle ert eget sinne kunna vara något att vara rädd för?

Likväl, kommer rädslan i sig själv att göra sitt bästa för att hålla er ”i sitt våld”. Detta är sant både individuellt och kollektivt. Kanske hjälper det det individuella, genom att se det i det kollektiva; det är så tydligt där.

Låt oss återvända till ämnet angående er anslutning till oss. Ni går kanske igenom en kort period nu av att behöva ”ställa in er radio”. Vår utsändning, vår frekvens, har inte ändrats, men er har gjort det. Förstå att det inte är något ni behöver göra för att korrigera detta, utan det är bara att hålla intentionen att er anslutning förblir obruten. Förstås, om ni önskar meditera etc, för att ansluta ännu mer, kommer ingen skada vara skedd. Men, vi vill att ni ska veta att ni inte har gjort något fel. Vi har inte försvunnit. Vi har inte upphört med vår kärleksfulla guidning.

Ta också med i beräkningen alla de underbara nya saker som händer i era liv. För dem av er som inte ser någon förändring; låt oss försäkra er om att era liv, om ett eller två år från nu, kommer att vara så annorlunda, att ni kommer att ha svårt att minnas hur det var idag. Er egen respons på händelserna i era liv, kommer att vara så annorlunda, så att ni själva kommer att bli förvånade.

När ni väl återansluter med oss, är allt ni behöver göra att hålla anslutningen i era hjärtan. Värdera den. Vet om att den faktiskt expanderas och förbättras. Det som förbättras, är i själva verket er medvetenhet. Det kan inte bli ett ifrånkopplande mellan två parter i en helhet. Vi är ett.

Skaparens kärlek till er. Det är er rätt. Det är i sanning ert varande.

Översättare:

Marie Silja

Du gillar kanske också...