Moder, Fader Gud och Sananda,16 mars 2019

Moder, Fader Gud och Sananda

16 mars 2019

Hej söta änglar, det här är er Moder Gud. Jag hör era rop på rening, på hjälp genom den nuvarande vågen av tumultartade energier av intensiv transmutation. Många av er har besvärats av lukter, ljud och ni kanske känner er lite irriterade och extra känsliga, och tanken på ledighet ensam i en mörk grotta låter tilltalande. Låt mig hålla det utrymmet åt er. Låt mig vara den mörka grottan av total tystnad, total frid och lugn för er. Vad ni längtar efter är tomrummet där allt är möjligt, där allt är allt, men ändå, där allt ännu inte är, där Moder och Fader Gud andas och skapar ljuvliga tankeformer som dansar och snurrar och blir. Ni är vår dyrbara skapelse. Ni är mitt uppe i vår dyrbara skapelses experiment som vecklas ut och vi står alla till tjänst på däck, med upprullade skjortärmar, och arbetar hårt sida vid sida med vår dyrbara markbesättning. Ni får hjälp. Kalla på oss! Ni är inte ensamma. Vi är alla ivriga och väntar på ert varje ord, er varje bön och rop på hjälp. Det är inte meningen att ni ska göra detta ensamma och vi ser er vandra mödosamt i onödan när era steg kunde vara lättare och mer likt dans, mer glädjefyllda, om ni bara skulle kalla på oss, på mig, och låta mig dansa vid er sida. Kommer ni ihåg fotstegens dikt? Vi bär er, när ni låter oss göra det. Jag är er Moder Gud. Jag tror Fader Gud vill säga något till sina dyrbara barn.

Hej barn av min form, av mitt andetag, av min essens. Jag är er Fader och jag samlar er alla på mitt knä (studs, studs). Kom nu, låt oss prata lite, för ni är trötta. Vill ni höra ett skämt? Varför gick ljusarbetaren över vägen? Därför att han var för trött för att transmutera den! Ha! Sådär, har jag fått er att skratta eller var det bara ett ”Pappa-skämt” då ni rullar med ögonen? Barn, gaska upp er. Det är för många sänkta axlar. Energierna just nu är ganska svåra, eller hur? Men, de är bara svåra när vågen slår er i ansiktet och drar er under ytan. Nej. Ni ska RIDA på vågen. Ni ska GLIDA upp på dess topp, inte ens bli blöt utom för det behagliga sprutet av ljus och glädje som omger er. Be mig surfa på den med er. Jag älskar en god utmaning och en god våg att surfa på är här. Nu surfar vi barn! Dags att paddla er bräda, hoppa upp och glid. Mjukt. Starkt. Fritt. Vind i ert ansikte och sedan i er rygg och trycker er framåt, sam-skapande med er, i glädje och salighet. Det är så det är meningen att det ska vara, kännas. Dessa energiutbrott är universums gåva till er, till denna sektor och naturligtvis till vår kära Gaia, vår planet av planeter! Vilken vacker och fantastisk planet hon är, strålande i sin skönhet som en brud inför sin brudgum. Barn, ni är på väg hem. Ni kommer hem till era vänner och er familj som hejar er framåt! Som stöttar er! Som älskar ER! Känn det. Känn på det! Ingen mer misströstan. Dags att resa er som de segrare ni är. Slå bort sanden nu så försöker vi igen. Men låt mig surfa med er den här gången! Åh, då är vi på väg. Upp, upp och iväg! Vi svävar som en, ni och jag, glider, flyger. Titta och se alla de andra ljusarbetarna flyga vid er sida! Ja, vi är ett. Ett. Jag älskar er. Jag är er Fader Gud.

Hej vänner! Jag är er Sananda, eller tidigare känd som Jesus för många av er, för vi har arbetat tillsammans många gånger på många sätt. Just nu arbetar vi i Lag Gaias Uppstigning och det är enormt spännande! Dessa energivågor är intensiva, kraftfulla och vi ser att många av er känner er lite stekta. Så jag skulle vilja sträcka ut min högra hand mot er nu, i kärlek, i healing. Anslut till mig och känn pulsen av healing. Se mig i ögonen och se min kärlek till er. Se på mitt hjärtas utrymme och känn min kärlek. Jag sänder den till er nu. Öppna upp er hjärtan och ta emot denna puls av ljus, av kärlek från mig till er. Be mig och jag kommer att expandera ert hjärt-utrymme med er och tillsammans kommer vi att växa i denna tid av tumultartad förändring. Utmaningen är att finna friden mitt i alltihop, det uppmuntrar vi er att göra. Jag är glad att få gå vid er sida likväl som på vattnet. Behöver inte surfa på det när man bara kan gå på det (skrattar). Det är lätt! När ni är lätta om hjärtat och vibrationen bara kan flyta med. Så be mig hjälpa er flyta med uppe på dessa energivågor av ren kraft och salighet, så ni kan känna kärlekskoderna i dem. Be universum visa er vad ni behöver se mitt i denna tid. För den sista sörjan omvandlas nu. Denna och många andra har på senare tid varit känsliga för odörer. Saker verkar stinka och det beror på att ni omvandlas. Ibland känner ni en hemsk smak i munnen, som kommer ur ingenting. Ni omvandlas. Eller ni kanske har någon ytterligare kroppsfunktion? Det är också omvandling. Så be mig stiga upp över skräpet i denna upplevelse och hjälpa till att omvandla alltihop, all sörja, till ljus, till det Kristnade medvetandet av ren perfektion och ren kärlek, som inte bara är mitt eget, utan ert eget, om ni gör anspråk på det. Det är dags att ni gör det, att ni gör anspråk på det som ert öde, för det är det, kära vänner. Det är det. Ni är ljuset som ni söker. Det är inte hädiskt, för jag säger det till er. Var i frid, var i glädje och låt oss gå på detta vatten av energivågor tillsammans som en – eller ni kan surfa på det med fader Gud, det skulle antagligen vara mer spännande, han är en våghals, det säger jag med stor tillgivenhet! Jag älskar min familj. Jag älskar min jordade uppstigande familj av ljus och min andliga familj som omger mig i eterisk form. Förstår ni? Jag ör omgiven av dem som älskar mig, som ni är, kära ni, som ni är. Känn denna kontakt. Jag sänder lite extra kärlek till ert hjärt-utrymme nu, ni kan känna ett litet stick, en liten pirrning, en liten smäll. Det kommer att hjälpa er att kalibrera om till denna tidernas energetiska tryckvåg. Jag älskar er. Kalla på mig, jag finns alltid här för er. Jag är er Sananda. Var i frid och var i glädje.

-galaxygirl

 

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...