Änglarna via Ann Albers, 17 april 2021

 

Änglarna via Ann Albers

den 17 april 2021

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket.

Energierna på er planet är just nu intensiva, kanske mer än någonsin tidigare i människans historia. Ni har kollektivt bett om en ny verklighet. Ni har kollektivt bett himlarna om stöd med att omskapa era liv som individer, nationer och en global gemenskap. Var och en av er har änglar som vägleder er till att få uppleva dessa förändringar på det sundaste, lyckligaste och mest harmoniska sättet för er egen unika och underbara själ.

Ögonblick för ögonblick, dag för dag, vägleder vi er med kärleksfulla impulser och inspirationer. Vi ger er inte en 5-årsplan eller ens en 5-dagarsplan. I stället vägleder vi er i varje andetag mot den vänligaste och mest kärleksfulla vägen till allt som ni har efterfrågat.

Den lättaste vägen är den som ger er glädje här och nu. Vi vägleder er steg-för-steg, hela tiden justerande till de ständigt växlande och skiftande förhållandena på er jord. I varje andetag gör mer än 7 miljarder människor olika val och sänder ut olika vibrationer. I varje andetag skiftar och förändras även er energi. Vi försöker styra er, likt rinnande vatten, för att ni ska komma förbi alla hinder på er väg.

Överväg detta exempel. Om ni ville ha vägbeskrivningar till en avlägsen destination, så skulle ni troligen plocka fram telefonen, begrunda kartorna som er GPS erbjuder er och avgöra vilken rutt som är den snabbaste, lättaste, eller mest natursköna, beroende på er avsikt. Anta nu att ni är i bilen, på er valda väg, men telefonen upptäcker plötsligt en olycka eller en vägavstängning framöver. Om ni lyssnar till telefonens vägledning, så blir ni omdirigerade ni till den nya bästa vägen.

Era änglar är mycket som er telefons GPS och så som en del av er gillar att skämta, så är vi faktiskt ert ”Guds-Positionerings-System”! Vi försöker hela tiden vägleda er till en väg som ska hjälpa er med att höja er vibration och låta det som ni vill ha strömma in till er verklighet.

I en hög vibration uppfattar ni mycket lättare er högre vägledning. I en lägre vibration uppfattar ni även input och impulser som kommer från människor med en likadan vibration och som likt er sänder ut energi och delar åsikter. Ni kan också känna era egna rädslor, era tvivel och er betingning i blandningen av de energier som ni får ta emot. Tänk er det på det här sättet: i en hög vibration tar ni emot en tydlig signal. I en lägre vibration förekommer det statiskt energi på linjen och ni måste ha större uppmärksamhet för att höra signalerna från er högre vägledning.

Hur vet ni när ni får en högre vägledning? Det är faktiskt rätt enkelt. Impulser och inspiration från era änglar och guider känns underbara, upplyftande, roliga, intressanta eller inspirerande. Känslor, impulser och ”inspirationer” från andra som kanske inte har ert största intresse i sinnet, känns som saker ni måste göra för att få vad ni önskar er, saker som inte nödvändigtvis känns glädjefyllda i ögonblicket.

Som ett exempel, anta att du vill ha ett jobb eller en relation. Dina välmenande släktingar och vänner kanske föreslår att du ska tillbringa timmar med att leta on-line. De kanske försöker para ihop dig med människor som du inte är intresserade av. De kanske rekommenderar jobb som inte inspirerar dig. De kan till och med bli arga och dömande ifall du inte lyssnar. ”Du kommer aldrig att få vad du vill ha bara genom att sitta där!” Din egen betingade inre röst kanske ger någon liknande, välmenande men påträngande vägledning av en lägre vibration. Du vet att den är av en lägre vibration, för den genljuder helt enkelt inte med ditt hjärta. Den känns uttröttande, oinspirerande, demoraliserande eller upprörande.

Anta att du i sanning gillar att kolla på nätet. Du kanske ser fram emot det lika mycket som vissa människor gillar att leta efter en skatt eller forska on-line. Om så är fallet kommer dina änglar och guider att ge dig impulser vid bästa möjliga tidpunkter för att ”fånga upp” ögonblicken för möjligheter.

Men om det emellertid känns betungande att kolla på nätet, så kommer dina änglar och guider att förstärka dina egna naturliga inspirationer för att leka, utforska dina intressen, vila, resa, dagdrömma eller dra dig tillbaka i din egen bubbla, eller någon annan aktivitet av många som du verkligen gillar att göra. Dessa aktiviteter kommer att vara de som känns lätta, bra och upplyftande för dig, fastän de inte verkar ha någon logisk koppling till ditt mål med det nya jobbet eller den nya relationen.

Hursomhelst så höjer du din vibration när du gör dessa saker som känns bra. Du blir vägledd till att höja upp dig själv till en plats av glädje och mottaglighet, så att du ska vara redo när jobbet eller relationen anländer. Du kanske vill träffa någon under din lekfulla stund som visar dig till följande steg på din väg. Kanhända du överlämnar dig själv till ditt hjärta och äntligen öppnar dig för den vägledning som du verkligen har väntat på. I en hög vibration och på en plats av glädje kommer du att klara en intervju bättre, uppfattas bättre på din första dejt, eller så lägger du märke till möjligheterna när de visar sig.

Med hänsyn till situationen i världen och tillståndet i er egen energi, vägleder era änglar och guider er i varje ögonblick längs vägen av glädje. När ni lyssnar till hjärtat så kommer ni antingen att uppfatta deras vägledning eller bli vägledda – med en tanke eller handling i taget som känns bättre – till en högre vibration där ni lättare kan uppfatta vår vägledning. Livet och era änglar ger aldrig upp gällande att styra er tillbaka till glädje.

Anta till exempel att du är besviken och ledsen och du försöker bara ”uthärda”. Dina änglar vägleder dig till tankar och saker som lyfter upp dig. Du kan ha flyktiga stunder av att känna för att ta en promenad, men med hänsyn till ditt tillstånd, så tänker du: ”Det är för mycket besvär.” Du kanske får en känsla från oss, att ringa en vän men du tänker: ”Jag vill inte besvära.” Du får hursomhelst vägledning. Du kanske inspireras av dina egna känslor till att titta på en sorglig film som matchar vibrationsmässigt. Filmen triggar dina tårar och efter en fin gråtattack förmår du släppa besvikelse och nedstämdhet och fokusera på något bättre, samt känna en hoppfull tanke. Att tänka på detta känns bättre och det accepterar du. Nu ger vi dig impulser och vi hjälper dig att känna att du vill ringa en vän igen och den här gången tänker du inte att det låter så tokigt.

Säg på samma sätt att du befinner dig i en svår relation, om det så handlar om en medarbetare, en partner eller en annan individ. Du försöker vara kärleksfull och vänlig, men djupt inombords är du arg. Dina känslor är ditt eget vägledningssystem och det talar om för dig att du måste ändra på dig själv eller situationen.

Som alltid, beroende på dina djupare önskningar, så försöker dina guider ständigt inspirera dig till den väg som är lättast, har det största flödet och mest glädje. Du kanske har tankar om ett jobb eller en relation som är snällare och har mer kärlek. Vi visar dig att du kan drömma om det här och manifestera på ett bättre sätt – antingen i denna relation eller någon annan. Kanske du känner en impuls i riktning mot självkärlek och en önskan om att tala ut och ur hjärtat, men sedan tänker du: ”De bryr sig inte.” Kanske det är rätt, men vi ser att nästa steg för att må bättre skulle vara att dela med dig av vad du känner i hjärtat. Kanske du alltmer känner att du vill lämna den här situationen, men i stället för att lyssna till din vägledning och manifestera en väg ut, så tänker du: ”Det är bara inte praktiskt.” Kanhända det inte är praktiskt, men vi inspirerar dig till att fokusera ditt sinne på en känsla av frihet, så att vi ska kunna guida dig längs vägen till att manifestera den. Ifall du fortsätter ignorera din högre vägledning, så kan det behövas att den andra personen matchar din arga vibration med ’droppen som får bägaren att rinna över’, för att allt starkare trigga din ilska så att du äntligen börjar manifestera en bättre situation för sig själv.

Ibland innebär den mest glädjefyllda vägen att ni måste släppa taget om övertygelser, människor eller situationer som inte fungerar, för att ge rum för dem som gör det. Ni kan inte alltid komma från ett djupt, mörkt humör till ett strålande, utan att ta de mellanliggande stegen som känns bättre. I dessa humörtillstånd som känns tätare, så förekommer det själar och situationer som kommer att matcha er vibration och ovetandes styr er tillbaka till att må bättre inombords. Så som den djupa floddalens väggar styr floden på sin mest naturliga och glädjefyllda väg, genom att blockera dess flöde, så kommer livet och själar med likadana vibrationer stöta ihop med er tills ni väljer snällare, lättare tankar och gärningar som är mer kärleksfulla för självet.

I och med att ni alltmer övar på att hålla er vibration hög – med en tanke som känns bättre åt gången – så blir det mycket lättare för er att uppfatta och agera på högre, kärleksfull vägledning. Under tiden så kan ni sortera ut högre vägledning genom att noggrant lägga märke till vad som känns bäst i hjärtat, i en given stund.

Vad ni önskar för er, det önskar vi för er. Vi vill hjälpa er att hitta tankar som känns bättre, så att ni ska kunna agera utifrån inspiration, snarare än desperation. Vi vill hjälpa er när ni söker tröst, så att ni ska kunna känna vår kärlek, fastän ni inte ser kärlek. Vi vill hjälpa er att omfamna ert naturliga överflöd så att ni ska kunna ha tillit till livsflödet, fastän det inte ännu har manifesterats. Vi vägleder er, för vi älskar er och vi vill hjälpa er med att få alla era innersta drömmar förverkligade.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så väldigt mycket.

Änglarna

 

 

 

Översättning: Aslög

 

You may also like...