Änglarna via Ann Albers, 17 december 2023 

 

 

Änglarna 

Via Ann Albers, 17 december 2023 

 

Messages from the Angels 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket. 

I dagens meddelande vill vi hjälpa er att förstå hur ni ska hålla ångan upp när livet går er väg, och hur ni ska göra när livet går emot er och ni hamnar i tuffasituationer gång efter gång.   

Svaret finns som alltid i vibrationens verklighet. En radio kan bara ta emot den frekvens den är inställd på. En television kan bara visa den kanal den är inställd på. Och ni, mina kära, kommer bara att se eller ta emot de energier som matchardet som ni är inställda på. 

Ingen av er som läser det här är födda och uppvuxna med en förståelse för vikten av er vibration. Ni fick lära er att “göra” saker, “fixa” saker och “tänka igenom” saker, och även när ni “gör,” “fixar” och “tänker igenom” saker som en del av er mänskliga erfarenhet, är den huvudsakliga faktorn av det som dyker upp i era liv enbart baserat på vibrationer. 

När livet går er väg, är det inte tur. Ni kan ta åt er all ära! Ni har släppt in kärleken. Kärlek flödar från det Gudomliga i en stadig och konstant ström. Kärlek flödar till er vilket ni känner det eller inte, tro det eller inte, eller till och med erkänn det. Kärlek flödar vilket ni är kärleksfulla eller hatiska. Kärlek försöker leda er hela tiden, i varje andetag, mot allt ni önskar. Kärlek slutar aldrig att flöda. 

Om ni är avslappnade, glada för något, känner er uppskattade eller helt enkelt nöjda, är ni inställda på kärlekens vibration. Ni är tillräckligt nära “kanalen” förden Gudomliga sändningen för att ta emot inspiration att göra rätt saker vid rätt tidpunkt, vara vid rätt plats vid rätt tidpunkt och fokusera på saker vid rätt tid. Ni kallar det här för “flyt” eftersom ni anpassar er energi med det stadiga non-stopflödet av kärlek från det Gudomliga.   

Om något upprör er kommer ni att känna en tillfällig svajning i er vibration. Ni kanske känner er upprörda eller ledsna, och ni kommer också att känna en stark önskan om något bättre. Det skulle vara oärligt att stoppa era första känslor. Även de “negativa” känslorna tjänar ett syfte. De är den första indikatorn som låter er veta att er vibration inte längre är inställd på kärlek. Om ni kan hejda er själva när ni känner dessa obehagliga känslor och istället tänka bättre tankar, kommer ni att förändra er vibration innan ni börjar dra till er kaos. Men om ni däremot fokuserar på det som känns dåligt, kommer ni att börja se och uppleva mer av det ni helst inte vill.  

Vid första tecknet på en negativ känsla, har ni några få val. Ni kan ignorera den och försöka fokusera på något bättre. Ibland kan ni enkelt skifta er uppmärksamhet och höja er vibration. Andra gånger behöver ni ge er själva en stund att känna upprördheten, älska er själva igenom det, och sedan fokusera på något bättre. Det kommer också att ta er tillbaka till en kärleksvibration, därför att även kärlek till er själva och självacceptans när ni känner er nere, är en form av kärlek.  

Men alltför ofta gör man det man har lärt sig. Ni “tuggar om” den negativa situationen som inspirerar negativa känslor. Ni tänker på den, analyserar den, analyserar er själva och analyserar om ni ska känna som ni gör eller inte. Även om ni säkert kan lära er av den här sortens själviakttagande, om det inte känns bra, skulle det vara mycket bättre för er själva att ta en tupplur, gå en promenad, göra något ni tycker om eller distrahera er själva tills er vibration stiger. Då, från en gladare eller neutral plats kan ni se situationen, om ni måste, för den visdom den kanske erbjuder.  

Om ni koncentrerar er alltför länge på en dålig incident, kommer ni att förvandla er aura till en tornado av energi, som likt en riktig tornado kommer att suga uppallt skräp i närheten. Ni kanske snubblar till, glömmer något ni behöver göra eller drar till er någon som oförskyllt börjar gräla på er. Om ni istället ger er själva medkänsla skulle ni snabbt återställa er energivibration, och livet skulle fortsätta i ett mer kärleksfullt flöde. 

Om ni jagar upp er över förseningar på grund av stopp i trafiken, borde ni läggamärke till alla andra förseningar och avbrott under dagen. Om ni känner er skyldiga för att ni är sena, kommer ni förmodligen att dra till er de som dömer er för det. Om ni slappnar av, andas och fokuserar på den vackra dagen istället, kommer ni att dra till er människor som inte gör så stor sak av att ni kommer för sent.  

Så på en “bra dag,” tänk positivt på alla välsignelser ni har upplevt. Tänk på alla snälla människor, flödet, den underbara dagen, de glada överraskningarna, bilen ni älskar etc. Fokusera på allt och alla som ni verkligen älskar och uppskattar. Ju mer ni ställer in er på något med kärlek, desto mer av den kommer ni att se.  

På en “dålig dag,” stanna upp ett ögonblick. Sitt ner, andas, ta emot och låt oss hjälpa er att omkalibrera ert energifält. Det tar bara en minut att slappna av och låta oss hjälpa er. En sådan enkel handling att ta emot kärlek kan förändra hela er dag.  

Kära ni, att skifta er energi är inte så svårt som det kan verka. Ni gör det med varje tanke ni tänker. Med varje tanke mår ni bättre eller sämre. Nyckeln till ett liv där ni navigerar era upp- och nedgångar med nåd, är helt enkelt att komma ihåg att ni förtjänar att må bra och den känslan börjar på insidan, med en bättre tanke i taget.  

Om ni vaknar upp på “rätt sida av sängen” fira! Om ni vaknar upp på “fel sida av sängen,” titta efter något att må bra av. Vad som helst duger. 

Ni förtjänar inte kärlek genom att förändra er vibration. Vi älskar er redan! Ni behöver inte bevisa att ni är värdiga godhet. Ni är det redan. Ni justerar helt enkelt ert energifält till den stadiga, oavbrutna strömmen av kärlek som vänder en dålig dag till en bra dag på ett ögonblick. 

Ni kan alla lära er att vara som radioapparater som är inställda på kärlekssändningar. Ni kan träna på att fokusera på det goda, när det är svårt. Ni kommer så småningom att bli så bra på att förändra er vibration att livets upp- och nedgångar inte längre kommer att leda till kaos. Ni kommer att omkalibrera snabbt och lätt när ni stöter på ett hinder i livet och återvända till kärlekens flöde, godhet, nåd och vägledning som ni alltid och för evigt förtjänar. 

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket. 

Änglarna. 

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *