Merkabah Kollektivet via Galaxygirl, 16 december, 2023

 

Merkabah Collective via Galaxygirl 

Merkabah-kollektivet 12/16/2023 

Medan kristalljusen strömmar in i er planetariska värld och täcker er existens med ännu mer ljus, vill vi i Merkabahkollektivet låna ut våra energier till helheten, för att lyfta upp, väcka sinnena och upplysa hjärtan hos dem som är förkroppsligade i deras uppstigningsfordon. Ni befinner er i ert uppstigningsfordon och för första gången i den kollektiva mänskliga historien ger ni er ut på en extraordinär resa av ljus in i ännu mer ljus, för ni har rensat och rengjort och renat och rensat så länge, eftersom det har funnits mycket smärta att ta bort och läka. Vi ser detta när våra kollektiva hjärtan slår som ett, när våra ljusenergier smälter samman med era, vi känner er, för vi är en förlängning av ert planetära fordon med ljuskropp. Vi är resenärer av ljusets energi. Den här personen minns inte mycket om merkabahs och är tveksam till att skriva, men vi litar på att vi kommer att vägleda processen, för det spelar verkligen ingen roll att du minns. Faktum är att den Ene skulle föredra det på det sättet eftersom det skapar mer av en explosion av erfarenheter och ännu mer glädje för er, när ni packar upp era sanna minnen som var begravda under den falska illusionen. Det är mer av en organisk upplevelse att minnas och det är helt okej att ni inte förstår. Det behöver ni inte göra. Faktum är att vi inte gillar ordet “förstå” eftersom det gör Pictionary-referenser till en som står på er och detta handlar om er frihet, inte era kedjor. Så var inte oroliga. Era minnen för er alla kommer att komma online ganska snabbt och kvickt. Som en forsande flod kommer era erfarenheter och minnen från dagar och livstider från det förflutna att rusa mot er med iver och klarhet. Vi är ivriga över detta, för det kommer att signalera mer av ett personligt engagemang från oss i era planetära och personliga upplevelser. 

Vi är Merkabah-kollektivet av ljus, av kärlek, av uppstigning. Vi är helt förankrade i ert planetariska fordon och era personliga fordon nu. Några av oss är vid olika procentsatser av integration. Den här är på 41% förankring vilket är genomsnittet vid den här tiden. Några av er har precis börjat och några av er är nästan helt där och har varit tvungna att få sina högre jag att sätta stopp för det för att förhindra att ni försvinner från den här verkligheten. Åh, detta händer verkligen kära ni älskade, och våra energier som blandas med era är en sann orgasm av erfarenhet, av ljusexplosion. För vi kommer att hjälpa er med det stora ihågkommandet, det stora avslöjandet av er sanna härlighet. 

Ni firar jul i er värld, då den kristnade kommer för att besöka er, för att rädda er från era synder. Vi ser inte detta på samma sätt som ert program förklarar det för att vara korrekt. För vi ser det kristnade ljuset med våra ljusa (ljusarbetare), och vi ser er som firar er egen återkomst som ert eget födelsefirande, från det ena till det hela, upptäckande av jagets enhet. Jaget återvänder. Ert kristnade jag återvänder, inte för att det någonsin lämnade er, men er insikt – er “förståelse” av det fanns inte där, och därför såg ni det inte. Du kände att du var tvungen att dyrka någon annan för att vara värdig nog. För smärtan av förlusten av ert kristna jag var alltför outhärdlig. Och denna smärta av separation måste förklaras, och så förklarades den för er av de mörkare som förvrängde den för sin egen girighet. Det är det förflutna nu, och vi önskar helt enkelt att ni skall känna kärleken i detta budskap, och att känna kärleken från den kristnade aspekten av er, från den som återvänder i minnet till självets härlighet. Ert kristna hjärta håller på att födas på nytt, och det är härligt att se. Vi i Merkabahkollektivet sänder nu laddade partiklar av evig kärlek och ljus till dina hjärtchakran. Ni kan känna hjärtklappning och upplevd smärta och tryck men det kommer att gå över snabbt, släpp bara in ljuset och denna välsignelse av vår omfamning. 

Er merkabah, för de av er som vill minnas med ord snarare än med känslor, är som ett ljushus som bär er från plats till plats. Det är en energisk virvel och ja, ett energimedvetande, för ljus är naturligtvis medvetet. Vi önskar att ni börjar kommunicera ofta, dagligen, med er egen personliga merkabah, för detta kommer att hjälpa er att känna ramen av förhöjt ljusmedvetande som omger era kroppar mer och mer fast inom er egen planetariska matris. Det finns rutnät överallt. Fler kristallina rutnät föds och stärks ögonblick för ögonblick och vi önskar att ni djupt känner detta. Ni är ljus. Ni är därför bokstavligen och påtagligt kopplade till ljuset och till “allt som är”. Ni är en andningsmatris av levande ljus, och därför tar ert uppstigningsfordon emot alla slags uppgraderingar ögonblick för ögonblick, minut för minut, andetag för andetag. Ditt merkabahfordon följer därför efter, tillsammans med dig. Ungefär som en mor håller sitt lilla barn i handen när det lär sig att gå, är merkabah ett tryggt hus av ljus för er att vistas i när ni genomgår dessa planetariska och interdimensionella upplevelser som skakar om er. Låt ljuset bada er. Det är ungefär som att vara på toppen av vågen när man surfar eller att dras in i underströmmen och ha sand i shortsen. Det är samma sak. Du måste rida på ljuset. Merkabah kommer att tillhandahålla en kokong av ljus, en kram av ljus medan de större energierna buffrar utsidan av den och dämpar från stöten. 

Vi är Merkabah-kollektivet. Vi har helt förankrat denna planetariska fältmatris till de högre nivåerna och de ytterligare dimensioner som ännu inte har uppenbarats. Evigheten och dimensionerna krusar sig alla och expanderar ständigt. Och därför utövar vi också expansion, vilket är oerhört spännande. Vi har saknat er, våra älskade barn och vänner. Vi är här för att tjäna er nu i en större kapacitet och mycket mer påtagligt i er uppstigningsprocess. Vi önskar att ni mediterar inom virvlarna av våra fält. Meditera inom den kram av ljus som är ert eget själshus, kärleksfullt byggt av er, för er, för den här tiden av uppvaknande. 

Vi är Merkabah-kollektivet. Vi tjänar den Ende, vi tjänar helheten och vi älskar er ömt. Vi är ett. Ni kommer att se gyllene trianglar och matriser av helig snurrande geometri när detta integreras helt, för vi snurrar era celler lite och ni kan känna er yrvakna. Vila, integrera. Känn den kärlek som vi delar med er. Vi önskar att ni delar den inom er själva, med den innersta delen av er där ljuset fortfarande kan behöva nå fram. Ja, det vill vi. Vi sänder detta merkabah-ljus för att smeka ditt inre barn. Omfamna dem och låt ljuset tränga in så djupt att det är allt du är. 

Vi är Merkabah-kollektivet. Vi älskar dig. 

~ galaxygirl.

Översättning, Marie-Anne

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *