Änglarna via Ann Albers, 19 maj 2024

Änglarna
 
Via Ann Albers, 19 maj 2024
 
 
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
 
Ni har upplevt en otrolig mängd ljus de senaste veckorna, som flödar till er från er sol. Ni är energetiska varelser, och utan undantag, kommer det här att påverka er i varierande grad. Energin från er sol är en reell representation för den Gudomliga energi som ger liv åt allt.
 
Liksom Källan är er sol självgenererande. Den utstrålar ständigt sitt livgivande ljus, och ber aldrig om något i gengäld. Den lyser på er utan dömande, hälsotillstånd eller föreställning om huruvida ni känner er värdiga eller inte. Och precis som kärleken från Källan kan ni välja att ta emot eller blockera ljuset. Ni kan bo i ett mörkt hus med luckorna stängda och klaga över mörkret, eller så ni kan öppna dörren och släppa in  ljuset. Ni kan leva i er värld och fokusera på dess mörker och bara uppleva det, eller så kan ni öppna ert hjärta och se den kärlek som är tillgänglig och plötsligt lägga märke till den överallt.
 
När er sol sänder ut solflammor skapar det rörelse i ert fysiska energifält. Om er energi flödar smidigt får ni en “boost.” Om er energi är “stillastående” kommer ljuset att sätta igång energin. Det är därför så många upplever udda fysiska symptom när era kroppar känner motstånd mot det ökade flödet. Det är därför så många själar plötsligt lämnar planeten. Det är därför gamla störningar kan dyka upp igen om de inte åtgärdas helt, och det är därför varje liten rörelse i riktning mot ert hjärta kommer att resultera i att ni ser stödet dyka upp fortare.
 
Om ni gör saker som ni brinner för, kommer ni att känna er energiska. Om ni försöker få er själva att göra saker ni inte riktigt känner för, kommer ni att känna er utmattade. Hitta ett sätt att må bra av med det ni måste göra, så att ni kan utföra era nödvändiga uppgifter utan att falla i sömn. Det är ingen bra tid att pressa sig själv. Ta små steg mot det ni önskar, det ger er mer energi. Att pressa er själva kommer att utarma er.
 
Ta hand om er fysiska kropp. Drick vatten. Ge den de mineraler ert nervsystem behöver för att fungera bra. Lyssna på de behov er kropp har. Den talar om för er vad den behöver.
 
Både det synliga och osynliga ljuset flödar till er i mängder. Motstånd mot att älska er själva kommer att kännas starkare, men valet att vara snälla mot er själva kommer att kännas som om Universum förstorar er kärlek. Ni lever i spännande tider, och möjligheter att skapa nya verkligheter för er själva har aldrig varit starkare. Lyssna på ert hjärta. Gå in i ert eget naturliga flöde. I det utrymmet kan ni njuta av dessa intensiva tider och kärleken som alltid finns där för er.
Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

Översättning Ulla Krogh

 
 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *