Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 19 november

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket.

Vi vet att många av er firar Tacksägelsedagen i USA denna vecka. Vi vill ta detta tillfälle och säga er hur tacksamma vi är över var och en av er. För vi i Himlen vet att var och en av er är en del av allt vi kollektivt är. Var och en av er är en väsentlig cell i ”Guds kropp”. Var och en av er är en unik och värdefull del av skapelsen. Var och en av er är hyllad, älskad och omhuldad, dagligen. Vi ger tack för er själva varelse!

Vi ger tack för er hängivenhet att vakna upp till den större verkligheten av Kärlek. Vi ger tack för er önskan att skapa mer kärleksfulla, mer glädjefyllda, och mer överflödande liv. Vi ger tack för er villighet att arbeta bortom illusionen av separation och att finna sann frihet.

Mina Kära, vi i Himlen känner absolut er som en cell i kroppen vilken känner alla andra celler. Vi vet att ni är en del av den större verkligheten som vi alla delar. Vi värdesätter varje värdefullt andetag av era liv.

Denna vecka så sitt tysta och be om att se ert liv såsom vi gör, för vi ser att varje ögonblick, varje glädje, varje svårighet, varje leende, och varje tår, varje gåva och varje förlust för något gott med sig och har skönhet.

Ge tack för varje ögonblick av era liv mina kära, för ni är födda från Guds hjärta och varje ögonblick leder er tillbaka för att uppleva denna vackra kärlek.

Gud välsigne er! Vi älskar er så väldigt mycket och vi är tacksamma för er.

Änglarna

 

Översättning – Per Staffan – www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...