Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 februari, 2023

 

 

Energierna och portalen 2-22-23 ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har mycket goda nyheter till er alla. Från och med detta ögonblick är 2-22-portalen öppen och energierna har redan börjat strömma genom den. Vi vet att ni alla försätter er själva i ett utrymme av större förväntningar att ta emot under dessa tider, och det är den förväntan som har skapat möjligheten för 22 februari-portalen. Nu, vad energierna handlar om bestäms av de av oss som erbjuder dig energiskt stöd, eftersom vi måste avgöra genom våra observationer att du mest är i behov av vid en viss tidpunkt.

Och så har vi bestämt att energierna som kommer från vårt system kommer att handla om att hjälpa dig att locka mer av din själsfamilj till dig under denna livstid. Detta kommer att vara en tid då fler av dessa medlemmar av din stam kan dyka upp i ditt utrymme för att skapa tillsammans med dig och för att påminna dig om att du inte är ensam där på denna resa av uppstigning. Nu kommer andra från andra delar av galaxen att skicka olika energier till er för att stödja olika mål för er alla. Och så, det breda utbudet av energier som är tillgängliga för er just nu, och som kommer att fortsätta att komma in, är mycket mer varierande än vad vi ger er just nu. Vi berättar om vårt bidrag, eftersom vi har träffat så många av er som känner att ni lever liv av isolering, av att inte vara uppkopplade.

Och vi förstår också att många av er som är vakna är omgivna av de som inte är det, även om de är människor som ni vill ha kontakt med. Därför är själsfamiljerna som kommer samman i det fysiska en stor del av att ta er till nästa steg på er resa av uppstigning där som ett kollektiv. Ni som är där för att göra markpersonalens arbete behöver känna er mer jordade. Du behöver ha erfarenheter av anknytning, och du behöver det stödet och den stabiliteten som själens familjemedlemmar kommer att ge dig när de dyker upp i dina liv.

Nu kanske du undrar vad din roll är i att skapa dessa kopplingar. Allt du behöver göra är att vara dig själv, fortsätta att leva ditt liv, följ din lycka, och du kommer att finna att du kommer i kontakt med dessa andra människor som du har långa historia med i hela galaxen och universum och alla dimensioner i universum. Därför är det nu en bra tid att bli upphetsad, att förvänta sig bra saker och bra människor att komma in i ditt utrymme, och det är en bra tid för dig att koppla av också, eftersom dessa energier inte handlar om att du behöver rensa något eller arbeta på någonting.

De handlar om att föra dig samman med din själsfamilj, din stam, de som du kommer att känna dig mer hemma hos. Och de av er som är vakna har bett enormt mycket om denna upplevelse. Därför är vi mycket glada över att kunna ge er detta tillkännagivande, verkligen väldigt glada.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *