Änglarna via Ann Albers 7 januari, 2017

Änglarna

via Ann Albers

7 januari, 2017

 

Kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket!

Fira! Ett nytt år är här! Det är dags för en nystart! Medan vi i vår verklighet inser att det bara innebär en godtycklig markering inom en ändlös serie av ständigt närvarande ögonblick, så är vi glada att få se att mänskligheten har föresatser att alla på en gång, göra bättre, må bättre, leva bättre och älska bättre!

För att kunna känna sig mer tillfreds under året som kommer, kom ihåg denna enkla sanning; nämligen att inget utanför er någonsin kan vara mer kraftfullt än den kärlek som bor inom er.

Kära ni, inom er finns Guds kärlek och ljus. Inom er finns kraften att skapa flera Universa, att skifta hela ert liv helt enkelt genom att skifta er energi, att älska när ni ställs inför ilska, nedstämdhet, mörker och rädsla och därigenom kunna transformera det!

Skulle en våg frukta en annan våg om den kände till att oceanens kraft låg inom och under den? Kära ni, hur kan ni frukta något, när ni omfamnar en enda sanning. Den Kärlek som skapar alla universa bor inom er och önskar stiga fram genom era ord, era gärningar, era förhoppningar, drömmar och era önskningar! Den Kärlek som skapar alla universa är oändlig. Den känner inga gränser. Den känner alla möjligheter. Den vet att ni blir omfamnade inom dess allomfattande Närvaro och det blir även alla andra. Den önskar fred. Den önskar harmoni. Den önskar att ni ska ha ett synnerligen glädjefyllt liv!

Så hur verkställer ni detta i praktiken?

När ni känner rädsla, andas och be om att få känna vår kärlek.

När ni känner ilska, leta efter den kärlek som försöker komma fram under ilskan.

När ni är ledsna, be om tröst.

När ni har något att säga, dela vänligt med er ur ert hjärta.

När ni blir illa behandlade, tala vänligt eller gå därifrån.

När ni önskar mer, dröm mer! Tro på mer. Be om att få hjälp att skapa mer!

Era barn känner inte av några gränser i sin fantasi. De känner inte till några anledningar till att inte älska. De vet tillräckligt för att gå ifrån det som inte känns bra. De ber om tröst, accepterar sina övergående humörsvängningar. De omfamnar det faktum att de är perfekta precis som de är. Så under detta år, kära ni … Var som ett barn och träd in i himmelriket.

 

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så väldigt mycket.

 

Änglarna

 

The Angels via Ann Albers, January 7th

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. januari 12, 2017

    Best Writing Service

    Get an expert academic writing assistance! We can write any paper on any subject within the tightest deadline.