Änglarna via Ann Albers, 2 februari 2019

Änglarna, 2 februari 2019

Via Ann Albers

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

Universum älskar er, mina kära. Det Gudomliga älskar er på så många olika sätt. Ni är älskade när solen skiner på er. Ni är älskade av gräset under era fötter. Ni är älskade av fåglarna när de sjunger sina böner morgon och kväll, och ni är älskade av maten på ert bord. Ni är ovillkorligt älskade, utan jämförelse. Kan ni förstå det?

I den här månaden, när så många av er firar kärleken, försök att uppskatta er själva genom att tänka: ”Universums skapare avgudar mig! Jag är älskad på så många sätt! Mitt livs största kärlek kan aldrig lämna mig, eftersom denna kärlek bor i alla ting, i alla varelser. Jag är älskad varje dag, i varje ögonblick!”

Om en våg löses upp i havet känns det inte som att havet har försvunnit. Ni ser helt enkelt att den stiger upp igen i en annan form. Så är det också med Gudomlig kärlek.

Börja att erkänna denna kärlek så ofta ni kan. Smaka på er mat och se om ni kan uppfatta dess smak som kärlek. Känn solens värme mot huden och se om ni kan uppfatta dess livgivande energi som kärlek. Se er omkring i det hem som ger er skydd mot elementen, och föreställ er att ni kan känna dess kärlek. Känn vattnets kärlek i duschen om morgonen. Föreställ er den i växter och essenser som ger doft åt era lotioner.

Föreställ er den hos er bil, för den älskar er också när ni sitter i den och startar motorn på morgonen. Se denna kärlek i människor som är vänliga mot er, och även i dem som inte är det, för sanningen är att de bara stöter bort er.

Kan ni tänka er, hela Universum är ett levande medvetande. Allt som ni ser omkring er har en form av liv, energi och ljus inom sig. Om ni försöker erkänna den kärleken, kommer ni att känna den mycket oftare. Den största romantiken på Jorden är tillgänglig hela tiden, för ni är både älskaren och den älskade. Ni är Gudomlig Kärlek i mänsklig form, som försöker älska sig själv i alla former.

Vi lever i kärlek, mina kära. Vi ser ljuset som ger oss liv i alla ting och i alla varelser. Vi ser er perfektion där ni ser era upplevda brister. Vi ser er helhet även när ni känner er splittrade. Vi ser er vitalitet gömma sig bakom era illusioner om ohälsa.

När ni börjar se och erkänna kärleken i allt, kommer ni också att lägga märke till den underliggande perfektionen och kärleken i allt liv. Det är ert skäl till att vara på Jorden – att minnas och uppleva det Gudomliga i all dess ärorika form, och att också titta i spegeln och se inget mindre hos er själva.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...