Änglarna via Ann Albers, 27 april 2019

Änglarna, 27 april 2019

Via Ann Albers

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

Innan ni går till sängs i kväll, ta er några minuter och tänk över vilka ni skulle vilja vara. Fråga er själva: ”Vilka delar av mig själv skulle jag vilja lämna bakom mig när jag återvänder till världarna av Enheten ikväll? Vad inom mig måste jag släppa så att jag kan återuppväcka större kärlek, bättre hälsa, större överflöd och mer glädje i morgon?”

Fokusera på det ”du” som du vill vara när du vaknar i morgon. Vill du vara frisk, lycklig, fylld med entusiasm? Vill du vakna upp och känna dig älskad – med (eller utan) en partner i framtiden? Vill du vakna upp till en verklighet i överflöd och tacka för alla dina välsignelser?

Tänk att vakna upp på det sättet. Föreställ er hur det skulle kännas att vakna upp lycklig, hälsosamt entusiastisk i ett liv där ni varje dag känner er tacksamma för ert första andetag! Tänk er att vakna upp och känna er älskade och kärleksfulla! Föreställ er att ni känner er rika i själen och lever i överflöd i er materiella värld. Hur skulle det kännas att vakna upp i den verkligheten? Låt fantasin flöda fritt när ni somnar in. Ta dessa känslor med er in i era drömmar.

Se i samma ögonblick som ni vaknar upp om ni kan återuppväcka de känslor ni hade innan ni somnade in. Föreställ er att ni vaknar upp till en härlig dag och mår bättre än igår, gladare, tacksammare och mer entusiastiska.

Även om ni måste möta situationer ni helst skulle vilja undvika, säg till er själva: ”Detta är en dag som det Gudomliga har skapat. Jag kommer att göra den till den bästa och mest kärleksfulla dag jag kan … oavsett vad!” Ta med er ert ljus och goda känslor in i dagen. Ta med er känslan av stor tacksamhet.

Tala om för er själva att ert liv håller på att bli bättre och bättre för varje dag, på alla sätt!

Leta inte efter bevis. Fatta ett beslut om att omfamna er uppväckta verklighet. Tillkänna ge den. Känn den. Den finns inom er. Även om ni till det yttre fortfarande lever ohälsosamt, föreställ er att ert inre hälsosamma jag kommer upp till ytan mer och mer för varje dag. Känn det! Även om ni fortfarande går till ett jobb ni inte gillar, föreställ er att ni vaknar upp och känner er förväntansfulla inför ert jobb. Besluta er för att lita på den guidade resan tills ni kommer fram. Även om ni är omgivna av mindre kärleksfulla själar, tala om för er själva att ni är älskade. Upprepa det tills ni känner att ni är det.

Bestäm er för att omfamna er nya verklighet innan den dyker upp i ert liv. Låt de delar av er själva som söker bevis för det negativa, som förväntar sig besvikelse, som tvivlar på er eventuella seger dö, när en djupare, sannare, gladare version av er själva återuppstår inifrån er själva och ut.

Andas nu in djupt när ni mentalt rotar er i denna verklighet. Se hur länge ni kan förbli ”återuppståndna” i dessa nya känslor av kärlek och ljus.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...