Änglarna Via Ann Albers, 4 mars 2023

Änglarna
Via Ann Albers, 4 mars 2023
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
Vi säger det här varje vecka. Vi älskar er så mycket. Vi älskar er för att vi älskar ljuset som lever och andas inom oss alla. Ni är ett med oss i det ljuset. Vi älskar er för att ni är modiga själar som kom till Jorden för att sprida mer kärlek än det tidigare har funnits. Vi älskar er av tusen olika skäl, men det viktigaste skälet är enkelt. Vi älskar er för att det är vår sanna natur att älska, och när vi är sanna mot vår natur mår vi bra.
När vi älskar er, mina kära, älskar vi ljuset inom oss alla.
Vi fokuserar på allt som är vackert, bra och sant med er, så att ni lättare kan göra det samma. Vi upprätthåller visionen och viktigare, den energetiska blåkopian av allt ni önskar er. Vi ser det liv ni vill ha, som om det skulle hända nu. Det är ert enda jobb, att tro och ta emot.
Anta att ni är i ett flygplan. Ni ser en bil med passagerare på vägen nedanför er. Ni ser deras förflutna, nutida och framtida möjliga vägar. Föreställ er att ni kommunicerar med dessa personer. Ni hör deras önskan om en viss destination. Från er position högt ovanför, ser ni denna position just nu. Ni vet vägen till den. Ni ser deras framtid just här, just nu, och ni vet utan skuggan av ett tvivel att ni kan leda dessa personer till deras önskade destination, om de är villiga att tro på och ta emot er hjälp.
Ni blir upphetsade när ni ser att de tar emot er vägledning. Ni älskar dem. Ni vill hjälpa till. Ni vill att de ska få vad de önskar. Som en mänsklig varelse kanske ni blir frustrerade om de ignorerar era instruktioner, eller inte tror på er kärlek. Som änglar, skulle ni alltid försöka nå dem med största kärlek och hängivenhet. Ni skulle förstå att deras mottagning ibland är grumlig. Ni skulle aldrig ge upp om de här människorna som ni älskar. Om de kör förbi destinationen, skulle ni kärleksfullt styra dem tillbaka till den. Om de tar fel väg skulle ni inte klandra dem; ni skulle bara skicka dem kärleksfulla impulser för att leda dem tillbaka till deras destination.
Om de inte trodde på er kärlek eller vägledning, skulle ni sitta tysta och med all kärlek i era hjärtan fokusera på deras glädje, destination och firande. Aldrig, som en ängel, skulle ni behöva ett erkännande för att ni älskar dem. Ni skulle aldrig ge upp, eftersom kärlek aldrig upphör med att strömma genom ett öppet hjärta, och våra hjärtan är vidöppna för att skapa en aldrig sinande ström av vägledning.
Ert enda jobb som människa är att önska, tro och ta emot. Många av er tror intellektuellt på vår kärlek och vår hjälp. De flesta av er lär sig fortfarande att bli bättre mottagare.
När vi talar om att ta emot, talar vi inte om det som om ni skulle få ett mynt i er hand. Istället syftar vi på att vara energetiska mottagare, ungefär som en radio som är inställd på en viss station tar emot sändningar från just den stationen. För att ta emot det ni önskar i ert liv, måste ni vara inställda på det så att ni kan ta emot dess signal och vår signal, innan ni kan ta emot det faktiska önskemålet.
Ni kan inte se ett TV-program förrän er TV är mottaglig för signalen. Ni kan inte höra en sändning förrän er radio är mottaglig för signalen. Ni kan inte höra er vän på telefonen förrän ert nätverk fungerar och er telefon är inställd på frekvensen för er väns sändning. På samma sätt kan ni inte ta emot något i gripbar form i ert liv, förrän ni är inställda på dess signal och våra signaler av kärlek.
Problemet med tvivel och misstro är inte att vi slutar att vägleda er, utan snarare att ni missar signalerna. Till exempel, om ni ber om kärlek men inte tror på Universums förmåga att ge er den. Ni kanske spenderar en massa tid med att förklara och prata och tänka på att ni aldrig har haft kärlek. När ni ställer in er på att ni aldrig kommer att få kärlek, kommer ni att missa alla kärleksfulla signaler vi skickar till er. Om en radioägare inte tror på signalen, kommer de inte ens att slå på radion. Även om de tror på att radion kan sända, så kan de inte ställa in den på AM och tro att de kan ta emot FM.
Till exempel, om ni känner er oälskade och tvivlar på Universums förmåga att ge er kärlek, kanske ni går nerför gatan med sänkt huvud och fundera över er ensamhet. Samtidigt som ni känner er oälskade och tvivlar på att ni kommer att hitta kärlek, missar ni alla glada, leende människor som vill dela med sig av sin glädje. Ni missar den underbara blå himlen som hjälper er att uppleva skapelsens majestät. Ni missar skylten på ett kafé som erbjuder gratis prover, och lockar er att komma in och träffa ert livs kärlek. Ni ignorerar hunden som springer fram till er och försöker ge er kärlek, så att ni kan träffa hans ägare och inleda en kärleksfull konversation. Ni tittar upp och ser någon ni attraheras av, får lust att prata med personen, men säger sedan till er själva: ”Till vilken nytta. Personen är förmodligen redan upptagen.” Om ni tvivlar på det ni vill ha, kära ni, då kommer ni att missa signalerna som finns runt omkring er.
Anta att ni har en stor räkning. Om ni tvivlar på Universums förmåga att ge och ställer in er på rädsla, känner brist eller desperat försöker att räkna ut hur ni ska betala räkningen, kommer ni att vara så vilsna i era tankar och känna en sådan oro att ni inte kan ta emot en hjälpande ny idé. Ni kanske missar eller avfärdar den lilla rösten som säger: ”Ring en vän. Gå ut och fika.” Vännen kan kanske ger er några goda idéer. Ni kanske kan motstå tanken på att låna pengar, eller använda era besparingar för att betala räkningen med. Ni kanske ignorerar en önskan om att utforska en hobby som kan bli en helt ny inkomstkälla, för att ni helt enkelt känner att ni måste betala räkningen först.
Ni kommer att slappna av när ni lär er att önska, tro och ta emot. Ni kommer att tänka på det ni önskar med glädje, förväntan och en känsla av äventyr. Ni kanske till och med släpper det helt, slappnar av och njuter av livet i visshet om att det ni vill ha kommer att komma i perfekt gudomlig timing. Ni kanske tillåter er själva att upptäcka intressen som låter lockande, besöker vänner, gör saker utöver det vanliga som tilltalar er, eller bara är i nuet. Dessa saker är alla saker som er logiska hjärna kanske övertalar er att inte göra, men om ni verkligen tror och är i ett tillstånd av energetisk mottaglighet, kommer ni att hedra signalerna från er egen vägledning.
Er hjärna är designad för att vara mottaglig för era önskningar om ni ger den en tydlig riktning. Fråga: ”Kära hjärna hur skulle det kännas att ha allt jag önskar? Hur skulle det kännas att vara med mitt livs kärlek? Hur skulle det kännas att ha ett jobb som jag älskar och som betalar mycket bra och som gör mig glad att vakna varje dag? Hur skulle det kännas att få mina nära och kära att må bättre?” Försök inte att föreställa er känslorna. Fråga. Vänta på att er hjärna, den mest fantastiska mottagaren i hela Universum, att hitta den frekvens ni begärde. Vänta på känslan. Då, kära ni, kan ni sola er i känslan. Justera den så ofta ni kan i vetskap om att ju mer ni ställer in er på kärlek, i vilken form ni än vill ta emot den, desto mer kommer ni att höra vår vägledning, och desto snabbare kommer ni att nå de destinationer ni önskar.
Skaparen placerar stjärnorna i perfekt omloppsbana, orkestrerar hela ekosystemet, inspirerar era kroppsceller  att upprätthålla balans, och kommer – om ni blir mottagliga för era önskningar – att ta er med på en glädjefylld väg till deras förverkligande.
Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
Änglarna.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *