Änglarna via Ann Albers, 21 januari 2924 

 

 

Änglarna 

Via Ann Albers, 21 januari 2924 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket. 

Aldrig är ni ensamma, inte heller leds ni någonsin in i svåra situationer av det Gudomliga. Ni blir aldrig testade, inte heller behöver ni “sträcka” er efter er upplysning. Ni vibrerar helt enkelt och attraherar, vibrerar och attraherar. Ni strävar alla efter att vara de kärleksfulla människor ni verkligen är, och ju mer ni är i linje med kärleken, desto mer kommer ni att attrahera enklare, vänligare och mer tilltalande verkligheter. 

Om ni befinner er mitt i en utmaning, behöver det inte nödvändigtvis betyda att ni är i en låg vibration just då. Ni kan ha placerat er själva på den plats och i den situation ni är i, när ni var i en annan vibration. Om situationen omkring er inte längre matchar den vibration ni är i nu, kommer saker och ting att förändras. Det är bara så Universum fungerar. 

Anta till exempel att ni har högtflygande planer just nu, och upptäcker att en långvarig vänskap plötsligt faller samman. Det betyder inte att ni vibrerar på en låg nivå. Det kan betyda att ni har en högre vibration nu och inte längre matchar varandra. Anta att ni träffade er vän under en väldigt svår tid i livet. Ni två kände medlidande med varandra, drack tillsammans eller klagade tillsammans. Eller kanske er vän försökte rädda er ur ett behov avatt behövas. Vi har inget att säga om något av det. Det är ofta ett steg mot något bättre. 

Anta att ni växer med åren. Ni blir starkare, lyckligare och mindre dömande. Ni behöver inte längre någon för att rädda er. När ni träffas är ni angelägna om att dela med er av de goda nyheterna, medan er vän fortfarande är orolig, kritisk eller har andra vanor som ni har vuxit ifrån. Eller de kanske fortfarande försöker hitta något att fixa medan ni inte längre behöverdet. Även på 3D-nivå kan ni se att klyftan mellan er har vuxit. Om den är tillräckligt stor kommer ni, förr eller senare, att behöva sänka er vibration, eller så måste de höja sin om ni vill mötas i 3D. Om klyftan blir tillräckligt stor kommer Universum att hitta ett sätt att sära på er. 

Det är inte elakt, kära ni. Det är helt enkelt så Universum fungerar. När ni inte är “på samma våglängd” är det svårt att få kontakt. Ni kan alltid få kontakt i kärlekens vibrationsfrekvens. Att välja att älska någon som har det svårt, är ett val att få kontakt med dem på den djupaste nivån. När ni älskar ansluter ni till ert djupaste jag. Ni ansluter till er själ. Ni ansluter till något djupare hos de andra än de visar.  

Om vänskapen inte längre spelar någon roll för er, gå vidare. Men om klyftan har uppstått mellan er make/maka och era barn, kanske ni vill mötas på en djupare nivå. Ni kanske medvetet vill titta på allt som finns att älska hos dem för att bibehålla en kontakt med dem. 

Tänk på exemplet med vänskapen ovan. Anta att dessa vänner verkligen betydde något för er. Ni kan välja att älska dem som de är. Ni kan välja att älska er själva genom att helt enkelt skicka kärlek och medkänsla till dem när de klagar. I kärlek är ni i linje med er själva. När ni utstrålar kärlek finns det inget utrymme för kärlekslösa ord och dåliga känslor. 

Återigen är detta ett val, och vi dömer inte era val. Ni måste lära er att acceptera andra som de är om ni väljer att vara runt dem, annars kommer ni att göra er själva galna. Själen accepterar alla som de är, eftersom själen ser ljuset och sanningen inom dem. Själen ser hur varje människa längtar efter mer, oavsett hur outvecklat eller kärlekslöst deras beteende är. Ni kan välja att älska som er själ gör, samtidigt som ni älskar ert mänskliga jag tillräckligt för att göra det som är bäst för er.  

Ni är inte “heligare” om ni stannar i en relation som ni inte längre mår bra i. Ni har dock kapaciteten att vara i en relation som ni väljer, om ni kan komma överens. Det här garanterar inte att den andra kommer att uppföra sig eller ens stanna, men det innebär att ni kommer att må bra vad som än händer så länge ni är i linje med er egen kärleksfulla själ, och mår bra.  

Kära ni, ni måste välja var ni ska placera er själva på denna jord och vilka ni ska umgås med, och ni måste välja hur ni vibrationellt visar er i varje situation. Var ni är i 3D idag är helt enkelt ett resultat av alla dessa val längs vägen. Hur ni vibrerar nu i 5D bestämmer hur ni kommer att uppleva ert nuvarande ögonblick, oavsett hur ni kom dit. 

Så om ni tycker om er nuvarande situation, njut av den, älska den, uppskatta den, så kommer mycket mer att flöda. Om ni inte tycker om er nuvarande situation, förändra den eller förändra er själva. Ändra er fysiska verklighet eller skifta ert fokus. När ni gör dessa val fortsätter ni att skapa en verklighet med större och större kärlek, vilket i sin tur alltid kommer att attrahera bättre saker. 

I en ideal värld skulle ni praktisera en kärleksfull vibration så grundligt att ni kunde “slå på den” var som helst, eller med vem som helst. Som ett resultat skulle ni kunna locka fram kärlek ur vilken situation som helst och ständigt dra till er bättre saker. 

Ingen i himlen förväntar sig detta av er, men vi uppmuntrar er att hela tiden öva med att välja situationer, saker och framför allt tankar som känns bättre. Vi vill bara ert bästa och hur ni än hittar kärlekens vibration – internt eller externt – kommer ni närmare till att tillåta er själva en upplevelse av himlen på Jorden.  

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket. 

Änglarna. 

 

 

Översättning Ulla Krogh 

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *