Änglarna via Ann Albers, 25 december 2021

 

Änglarna via Ann Albers, 25 december 2021

Ljuset i ditt hjärta | Änglarna via Ann Albers

Meddelande från Änglarna 2021-12-25

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket,

Idag, ta en stund och tona in till energin på din planet. Kan du känna lugnet? För bara en dag pausar så många runt om i världen och tar sig tid att fira en helgdag av ljus, kärlek och hopp om en vacker framtid. Under en dag väljer så många att samlas med familj och vänner eller att nå ut till främlingar. Under bara en dag sträcker sig så många, även de av er som är nere, ensamma och har ont, efter en lite bättre känsla, om endast en varm filt, en kopp te och en bra film.

Du är aldrig ensam. Du är aldrig skild från detta ljus. Änglar omger dig och det Gudomliga flödar inom varje partikel av ditt väsen. Ljuset som föddes i krubban för så många århundraden sedan kom till världen på nytt när du föddes, och faktiskt när varje själ föds. Precis som oljan i lampan har du den mirakulösa förmågan att hålla detta ljus brinnande starkt i din värld.

Varje gång ni når en bättre känsla håller ni ert ljus brinnande, och ni föder ljus på nytt. Varje gång ni väljer att vara snälla mot er själva eller varandra tillåter ni detta ljus att brinna starkt inom er. Varje gång ni fokuserar på något med kärlek låter ni detta ljus brinna starkt inom er.

Så oavsett om du samlas med familj och vänner, eller snyftar tyst med en varm filt virad runt dig själv för tröst, sträcker du dig efter kärlek. Du föder detta ljus. Du lyser in detta ljus in i världen – oavsett om du interagerar med en annan människa eller inte.

Den där bebisen i krubban var ett starkt ljus, obehindrad av tvivel, rädslor eller oro för vad världen skulle tänka. Det ljuset föds på nytt med varje barn som kommer till denna värld. Det ljuset kommer i form av dig, dina nära och kära, och de du inte kan älska så lätt. Det ljuset kommer i form av vän eller fiende; i form av djur, träd, bäckar, floder och älvar. Det ljuset virvlar i dåligt väder och lugnar ner i stillheten. Ni, kära ni, får forma det ljuset med era tankar, era känslor, era avsikter och framför allt ert fokus.

Så idag, oavsett om ni firar Jul eller inte, fokusera en liten stund på en värld i fred, hjärtan fyllda av kärlek och en befolkning av människor som omfamnar mångfald, som de många smakerna och texturerna av En. Er närvaro är gåvan, kära ni. Ni är ljusen som brinner starkt i denna värld.

Idag som alla dagar firar vi er. Må era hjärtan fyllas med den ljuva friden av att veta att ljuset alltid finns inom er, i varje vänlig tanke, i varje lugnande eller kärleksfullt ord och varje handling som är autentiskt ingjuten med kärlek.

Ge dig själv en liten present idag också, Sitt tyst med oss i några minuter. Öppna ditt hjärta. Andas och ta emot. Det ljuset som vi alla är, vill flöda inom dig och vara en välsignelse för världen. Andas. Ni gav precis världen Presenten av er Närvaro kära ni, och det är den största gåvan av alla.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

— Änglarna

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...