Änglarna via Ann Albers, 29 oktober

Anglarna Ann Albers

Änglarna, 29 oktober 2016

Via Ann Albers

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

Många av er är på väg att fira en helg som ni kallar Halloween, där ni finner stort nöje i att klä ut er. Ni betraktar varandras kostymer med en känsla av förundran, uppskattning och även humor. De vackra och de fula, de söta och de skrämmande blir plötsligt oskyldiga masker för mänskliga varelser som finns i fantasin.

Kan ni förstå att var och en på Jorden är Guds Kärlek och Ljus i en förklädnad, som bär en mask över sin personlighet? Precis som era Halloweendräkter kan vara söta eller skrämmande, fula eller vackra, så kan också maskerna som människor bär över sina själar vara söta eller skrämmande, fula eller vackra, enligt era mänskliga normer, och ändå är de alla vackra för oss.

Hur skulle det vara om ni istället för att se alla fel och döma varandra, såg på varandra i vetskap om att ni alla är ”Gudomlig Kärlek” utklädda i kostymer? Det skulle förändra hela er uppfattning om verkligheten!

Kan ni tänka er att säga till er själva: ”Guds Kärlek finns i ansiktet hos den person som ler mot mig tvärs över livsmedelsbutiken. Guds Kärlek finns dold hos personen med det ilsket förvridna ansiktet. Guds Kärlek arbetar genom en vacker själ som hjälper andra. Guds Kärlek döljer sig bakom en själ som känner ett behov av att tala ovänligt till mig. Det är Guds Kärlek som arbetar genom en person som erbjuder mig stöd. De kanske kommer ihåg eller har glömt, men jag vet sanningen.”

Barn har förmågan att göra ”oskuldsfulla observationer.” De betraktar allt liv med nyfikenhet, förundran och vördnad. De förundras över det unika hos varje individ och tittar på dem med nyfikenhet. Istället för att ta en arg person personligt, vet ett barn att de förtjänar en bättre behandling och undrar helt enkelt varför den här personen beter sig på ett sådant sätt.

Tänk om vi alla kunde betrakta människor på det viset. Försök med det den här veckan. Se på var och en som om de vore Gudomlig Kärlek som bär en mask och förkroppsligar en personlighet som de valde för sin tillväxt och utbildning, och plötsligt så vet ni en hemlighet… ni är alla en och samma under maskerna, och ni söker alla kärlek.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

 

Änglarna.

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

 

Du gillar kanske också...