Änglarna via Ann Albers, 4 mars, 2017

Änglarna, 4 mars 2017

Via Ann Albers

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket!

Ni är alla så värdefulla för oss. Var och en av er är ett unikt förkroppsligande av Gudomlig Kärlek. Var och en av er strävar efter att hitta er väg tillbaka till sanningen om ert väsen. Vi kommer alltid och för evigt att se er som perfekta, rena ljusvarelser, oavsett om ni kommer ihåg denna sanning eller inte.

Vi bevittnar meningsskiljaktigheter på Jorden och ser hur den högra handen grälar med den vänstra, eftersom den ännu inte inser att de är delar av en och samma kropp. Vi ser människor som är våldsamt upprörda, därför att de helt enkelt vill bli förstådda och erkända för sina åsikter. Krig kan undvikas om ni lyssnar mer på varandra och tillåter hjärnan att lyssna på ert hjärta.

Hjärtat vill alltid söka kärlek, se kärlek och vara kärlek. Hjärnan vill skydda/försvara/undvika förändring, eller att utforska/tillåta/skapa, vare sig det gagnar hjärtat eller inte. Den hjärna som tjänar hjärtat, är en hjärna fylld av glädjen över att ha använts till sin fulla potential och till sitt ursprungliga ändamål.

Ni kan försöka gå in i ett rum genom att slå ner väggarna, krossa fönstren, tvinga någon att bära in er, eller så kan ni bara hitta nyckeln och gå in genom dörren. På samma sätt kan ni förändra vad som helst i ert liv genom våld och manipulation, eller helt enkelt hitta ”nyckeln” till förändring för att därefter promenera in genom dörröppningen till vägledning och möjligheter.

”Nycklarna” till era livsförändringar hittas inte alltid i programmeringen av ert förflutna. Ibland finns de där. Om ni vill söka ett nytt jobb, så vet ni att det är nödvändigt att skapa ett CV. Om ni vill gå ner i vikt, så vet ni att det krävs en förändring av aktiviteter och diet. Om ni vill ha mer lugn, så vet ni redan några av de saker ni kan göra.

Ofta räcker det med att ni stannar upp och andas, och tar emot Gudomlig Kärlek och era änglar och ställer en enkel fråga: ”Om jag vill ha den här förändringen, vad blir då mitt nästa steg?” Lita på det första svar som kommer.

Ge era bekymmer till himlen, mina kära. Ni behöver inte slå ner väggarna eller krossa fönstren. Ge upp era strategier, mentala manipulationer och saker som ni tror att ni ”bör” eller ”måste” göra för att få det ni vill. Ni behöver inte tvinga Universum – eller ert eget hjärta – för att få vad ni vill. Ni behöver bara vara tysta, ta emot och be om ”nyckeln”, för att ta nästa steg.

Vi vill hjälpa er att finna ”nyckeln till himlen”, men som ni redan vet så finns ”himmelriket” inom er.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

 

Du gillar kanske också...