Änglarna via Ann Albers, 30 november 2019

Änglarna, 30 november 2019

Via Ann Albers

Moder Jord vill tacka er. Tidigare i år var Hon så utmattad av allt gnabb och alla spänningar bland mänskligheten, att Hon inte var säker på att Hon skulle stå ut mycket längre. Precis som en mamma som blir trött av att höra sina barn tjafsa, var Hon beredda att bara dra.

Men genom era böner, er kärlek och vänlighet lugnade ni Hennes sårade hjärta och gav Henne styrkan att förbli orubblig i Sin villkorslösa kärlek. De vulkaniska utbrott som kunde ha inträffat gjorde inte det, och det är tack vare var och en av er.

Många av er, som är känsliga, var i samklang med Jorden utan att veta om det. Många av er var trötta och inte längre villiga att ta sig an andras dramer, eller ensidiga relationer, eller låtsas att ni var OK med situationer och relationer som inte längre gav er glädje.

Kära ni, Gud har aldrig bett er att lida för någon annans skull. Det här året, mer än de flesta år, har många av er vaknat upp till den verkligheten. Många av er väljer mer frid, mer lugn, glädje, inre fokus, mer ärlighet och mer kärlek.

Vi här i himlarna har arbetat mycket nära er för att ge er styrka när ni släpper ett gammalt paradigm att tjäna genom slaveri och tortyrskap, och i stället anamma en nyare, högvibrationell förståelse för tjänandet och med äkta känsla ge från ert hjärta i glädje.

När ni nu närmar er högtiderna, försök då att ge från det nya paradigmet. Försök att ge det som ger glädje och fokusera mer på glädjen i att ge, snarare än på skyldigheten att göra så. Försök att sjunka in i ert hjärta och fråga er själva: ”Hur skulle jag vilja dela min kärlek med familjen och vännerna? Vad kan jag ge av mitt äkta jag? Hur kan jag vara riktigt ärlig mot mig själv och de omkring mig när vi går in i det nya året?” Titta på de aktiviteter ni älskar och de ni hellre lämnar bakom er, och var sanna mot er själva och andra.

När ni hedrar ert eget hjärta ger ni andra den stora gåvan att få tillåtelse att göra detsamma. När ni ger av glädje känner ni hur glädjen fortplantar sig i hela kroppen. Ge er själva denna sanning och glädje kära ni. Då kommer ni att bli Årets Ljus och stråla rent och klart över hela er värld.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

Du gillar kanske också...