Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel, 5 mars, 2023

 

5 mars 2023, via e-post

shantagabriel.com

Erkänn dig själv för hur långt du har kommit istället för hur långt du tror att du måste gå.
Kära en,

Du har växt och förändrats så mycket. Du är så upptagen av att vara i nuet, tillämpa allt du har lärt dig och ge av dina talanger, att det är nödvändigt att ta tid för att verkligen märka hur långt du har kommit.

Se allt du har gett till andra och din värld. Lägg märke till hur mycket du har förändrats och hur hårt du har arbetat med dig själv. Se hur din avsikt för ett bättre liv leder dig framåt. Du har kommit långt och har verkligen så mycket att erbjuda. För allt du är, erkänn dig själv.

Erkänn ditt engagemang för ett högre syfte i livet. Erkänn din vilja att ge. Erkänn dig själv för det kärleksfulla hjärta du delar så fritt och ber lite i gengäld.

Det är lätt att fångas upp av världens syn på mål och prestationer. Detta sporrar dig att se fram emot framtiden och att skynda dig genom nuet. För att bli mer integrerad och hel som person är det också nödvändigt att se ärligt på det förflutna. Detta innebär att ha medkänsla med sig själv, att se de lärdomar du har lärt dig, de saker du skulle göra annorlunda och att veta att du har gjort det bästa du kunde. Kom sedan in i nuet och erkänn dig själv för hur långt du har kommit.

Erkänn dig själv för den du är just nu. Vet att du fortfarande lär dig många lektioner i livet men att du är villig att använda allt du har lärt dig för att leva ett tillfredsställande liv. Hedra Anden inom dig, ära kärleken i ditt hjärta, respektera den person du är just nu och vet att Guds änglar vägleder dig i varje ögonblick.

När du behandlar dig själv med heder och respekt, öppnas himlens dörrar för dig att uppfylla ditt högsta öde på jorden och leva i fred.

Kom ihåg att:

Erkänn dig själv för hur långt du har kommit istället för hur långt du tror att du måste gå.

Shanta Gabriel
för ärkeängeln Gabriel

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *