Änglarna via Ann Albers, 8 augusti 2021

Änglarna
Via Ann Albers, 8 augusti 2021
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
Ta ett djupt andetag och slappna av när ni andas ut. Ta ett nytt andetag. Andas ut. Slappna av ännu djupare. Överlämna, med varje utandning, era bekymmer till Universum. Allt är bra just nu. Ni sitter här nu och har kontakt med änglarna och är öppna för att ta emot vår kärlek. Andas! Sitt tysta i några minuter och föreställ er att det strömmar ljus från våra händer in i era hjärtan. Tänk er att era hjärtan är öppna, som en blomma som öppnar sig för solskenet och tar in dess ljus. När ni andas och tar in detta ljus i era hjärtan, föreställ er då att det fyller er kropp, när er, livar upp era celler och älskar inifrån och ut. Var i detta så länge ni vill.
Det är många argument som pågår i er värld just nu. Det finns många häftiga temperament på Jorden. Det finns också många människor som i tysthet gör bra saker och städar upp er Moder Jord. Det finns människor som i tysthet hjälper barnen, de äldre och dem i nöd. Det finns människor som ber för mänskligheten varje dag, ber för politiska ledare och för planeten. Det finns människor som hjälper djuren, skapar hantverk, bakar med kärlek eller arbetar för varandras räkning. Det finns människor som lyssnar och ger råd, människor som mediterar och så många människor som i tysthet sköter sina vardagliga sysslor så bra de bara kan.
Er värld är i sig en bra värld. Det finns så många handlingar av kärlek som utförs på er planet som ni aldrig kommer att se. De flesta av dem kommer ni aldrig att höra om på era nyheter eller läsa om på internet. Även i era egna liv finns det oräkneliga ögonblick av kärlek och godhet och saker att uppskatta.
Era egna kroppar är ett levande mirakel. Varje andetag är ett stort antal av mirakulösa koordinationer. Varje hjärtslag är en symfoni av kemi och elektricitet, koordinerat på ett sätt som är svårt att förstå. Era liv är så vackra, kära ni. Ge det en tacksam tanke. Uppskatta det under som det är att vara i en mänsklig kropp.
Er värld erbjuder enorm skönhet. Tänk ett ögonblick på en plats som ni finner otroligt vacker. Föreställ er själva där. Fördjupa er i minnet eller fantasin om dess skönhet. Föreställ er samspelet mellan ljus, färg och struktur. Känn de underbara känslorna som kommer från att minnas denna speciella plats. Kanske har ni en plats i ert eget hem som ni tycker är vacker. Ta er tid att njuta av den och uppskatta den.
Er värld erbjuder underbara dofter. Vilka är några av era egna? Tycker ni om doften av morgonkaffet? Doften av en ros? Fräschören av er tvål eller ert schampo? Älskar ni tallarna efter ett regn eller lukten av cederträ? Middag på grillen? Tänk på en doft ni njuter av och föreställ er för ett ögonblick att ni andas in den djupt och känner den absoluta, mirakulösa glädjen som följer med att ni vet att er kropp upplever en verklig symfoni av reaktioner för att producera detta enkla nöje.
Ni har underbara ljud i er värld. Det finns musik som höjer er själ – binas surrande, fåglarnas sång, de milda briserna, de porlande bäckarna, vågornas skvalp och till och med den älskades hjärtslag. Tänk på ett ljud ni älskar, eller ett musikstycke. Lyssna på det när ni kan. Känn hur ert hjärta expanderar och er själ fylls med glädje, när denna fantastiska farkost, som kallas er kropp, tolkar frekvenser på ett så fantastiskt och underbart sätt.
Ni har smaker … härliga, fantastiska smaker på er planet. Ni har mat som ni absolut njuter av. Tänk på några av dem nu! Minns en favoriträtt eller ett favoritmellanmål! Fundera återigen över det mirakel av kemikalier som signalerar till hjärnan, och som i sin tur skapar denna härliga upplevelse av måltiden.
Ni lever dagligen med mirakler. Ert liv i denna kropp är mirakulöst. Medan ni hör dåliga nyheter på er planet, pågår det goda nyheter i er egen kropp, i ert eget liv, i ert eget lilla hörn av världen. Leta efter det. Se det. Njut av det. Hävda det.
Er existens var aldrig tänkt att vara ett liv av motgångar, utan snarare ett liv av förundran, storslagenhet, sensationer och en fantastisk upplevelse av det större Jaget i mångfalden av dess former. Enkelt uttryckt, kära ni, ni är manifestationen av det Gudomliga som har en mänsklig upplevelse, inte avsedd att lida, utan att njuta av buffén av upplevelser som det fysiska livet ger.
Det var inte meningen att ni skulle vara rädda för döden, utan snarare att fördjupa er i livet. Det var aldrig meningen att ni inte skulle komma överens eller argumentera med varandra, utan i stället vara eniga om de Gudomliga inspirationerna inifrån.
Ni, mina kära, är ljus i denna värld. Låt inte åsikterna hos dem som skriker högst övertyga er om att mänskligheten är dålig, att världen håller på att gå under, att ert land håller på att förstöra sig själv eller att Moder Jord är dömd.
De flesta människor är goda människor. Missförhållanden beror på smärta eller missförstånd. Er värld kommer inte att gå under. Era länder kommer inte att förgöra sig själva. Er Moder Jord kommer att föryngra sig själv. Bäst av allt är att ni lever i ett mirakel, var och en med tillgång till upplevelser som helt enkelt saknar motstycke i sin förmåga att skapa glädje. Lova att ni, den här veckan, inte tar era sinnen för givet. Uppskatta era smaker, texturer, lukter, ljud och sevärdheter. Om ni saknar ett sinne, njut ännu mer av de andra.
Det är i er uppskattning av de så kallade enkla miraklen – som börjar med er egen kropp och ert egna liv – som ni börjar se ljuset, kärleken, det goda och sanningen om er varelse vart ni än tittar.
Som vi har sagt många gånger, er värld håller på att genomgå en återfödsel, och födelse är en rörig process. Hur som helst, även en moder under förlossningsarbetet kan uppskatta doften av en eterisk olja, en vänlig hand som håller hennes egen, stilla musik eller en fågel som sjunger i bakgrunden, smaken av ett glas kallt vatten eller en vacker filt runt sina axlar.
Just här, just nu, kära vänner, finns kärlek i överflöd. Sök den. Se den. Lägg märke till den. Uppskatta den, för oavsett vad er yttre värld gör kommer ni att börja se godheten och skönheten som har funnits framför ögonen på er hela tiden.
Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
Änglarna.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...