Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 7 augusti 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 7 augusti 2021

 

Vad ni behöver veta om Lejonportalen

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada att se så många av er öppna er för Lejonportalens energier. Vi vet att många av er redan har känt förändringarna i luften, och när ni öppnar upp helt och förväntar er att få mer, så får ni det naturligtvis. Ni får dessa energier för att de finns och de kommer till er via Lejonportalen, men ni får dem också för att ni förväntar er det, och det är något mycket viktigt för er att känna igen.

Om vi ​​var människor som levde på Jorden vid denna tidpunkt, skulle vi förvänta oss att vi mottog hjälp hela tiden, men igen kan vi se vad ni inte kan. Vi kan känna hur många hjälpare ni har, och vi är naturligtvis bland dem ni kan betrakta som hjälpare i er upplevelse. Nu kommer vi tillbaka till dessa underbara energier som kommer in vid denna tid. När ni öppnar upp för Lejonportalens energier kommer ni inte bara att få ökning av er vibration som de är utformade för att ge er, utan ni kommer också att öppna er för energier som ni personligen har kallat på under det senaste året.

Ni bygger upp så många önskningar när ni rör er genom era liv, och sedan öppnar ni upp vid dessa olika tillfällen och släpper in så mycket av det ni har bett om sedan den senaste stora öppningen och leveransen av energier. Det här är en tid att fokusera på att ta emot, och även på vad ni vill bygga när ni går framåt under resten av detta kalenderår. Det finns så mycket att konstruera för mänskligheten av mänskligheten. Vi och alla andra varelser och kollektiv som oss förser er med råmaterial, men det är ni som skapar med dessa råmaterial det ni vill uppleva.

För vissa skapar ni det ni är rädda för, det ni inte vill uppleva. Och det är något vi skulle vilja påminna er om, eftersom ni ser så många rädslo-baserade scenarier som överlämnas till er just nu. Ta tillbaka den kontroll ni har över det ni fokuserar på och därför skapar, och släpp tanken på att ni alla går mot en framtida verklighet som är huggen i sten. Dessa Lejonportalens energier är avsedda att stärka er, och de är avsedda att få er att fokusera som en laserstråle på det ni vill skapa.

Vi vet alla hur bra ni är och hur kraftfulla ni är, men det hjälper när ni vet det. Det hjälper er att skapa en bättre version av medvetenhetsskiftet som sker, en där ni gör smidiga övergångar till varje nästa steg på vägen på er resa. Det är den förskjutning vi vet att ni kan initiera och uppleva från där ni är, och vi vet det eftersom vi har sett alla potentiella tidslinjer, och vi vet att tillräckligt många av er väljer de som är glädjefyllda och fyllda med lätthet och välvilja. Ni är arkitekterna för denna nästa fas av mänsklig medvetenhetsutveckling, och vi förser er bara med allt ni behöver för att bygga den bättre framtiden för mänskligheten som vi ser och som så många andra som oss ser också.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...