Änglarna via Ann Albers, 8 oktober 2022

 

 

Änglarna via Ann Albers, 8 oktober 2022

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket,

Det är så många ”energiutsläpp” som pågår runt er planet just nu. Ni ser det i Moder Jord som släpper energi via sina stormar och i att människor släpper energi i sina egna virvlande utbrott. Du känner detta inom dig själv på olika sätt. Många av er har varit mer reaktiva än vanligt och mindre toleranta mot beteenden som aldrig riktigt passat er. Många av er känner starka känslor som ni har stoppat men inte längre kan ignorera. Många fler får plötsliga fysiska utmaningar som sedan försvinner lika snabbt. På ett lyckligare sätt känner många av er också en förnyelse av livet, en längtan att komma igång eller en önskan om förändring.

Era störningar skakar loss. Tårarna strömmar, och era passioners eldar brinner klart.

Du kan inte längre göra fel mot dig själv när du är den du är i ett givet ögonblick utan att känna lite smärta. Era liv skulle vara lättare om ni kunde acceptera er själva – när ni och er jord går igenom denna otroliga metamorfos. Den framtida fjärilen ser inte larvens stillhet som fel. Den blivande eken förringar sig inte när den som ekollon spricker upp. Naturen dömer inte sig själv i evolutionsprocessen. Vi föreslår varsamt och kärleksfullt att ni bestämmer er för att inte förringa er själva för den expansion och evolution som pågår inom var och en av er.

Ni kallas alla att vara mer ”verkliga” om vika ni är i världen. Ni lär er att bli mer autentiska i era samtal, era handlingar och era val om hur ni vill leva era liv. N lär er att ägna mer uppmärksamhet åt vad ni vill äta, vad ni vill göra och hur ni vill uttrycka er i världen. Ni håller alla på att bryta er ut ur gamla falska personer och kallas att vara sanna mot era egna hjärtan.

Så många av er lärde er att ni måste passa en bild av vem ni fick höra att ni ”borde” vara istället för att bara vara den ni verkligen är. Så många av er har varit stoiska när ni verkligen velat ha vänlighetens tröst. Många fler har låtsats vara ”snälla” när ni var sjudande galna eller redo att gråta av smärta eller frustration. De flesta av er har ibland drivit och jämfört er själva istället för att lyssna på era egna kroppar och hjärtan. Många av er fick lära sig att göra det bekvämt för andra genom att lida av obehaget av att trycka tillbaka sig själva eller ignorera sina egna känslor. Det tjänar er inte.

Vi påstår inte att ni sitter fast i negativa känslor. Vi säger dock att om du vill höja din vibration måste du börja där du är. Du måste acceptera dig själv där du är. Du måste välja att älska dig själv oavsett om du är glad, arg, ledsen, frustrerad, hoppfull, hatisk eller passionerad. Var du än är så är det där du börjar.

Ta en stund och fundera över ett känslomässigt laddat ämne – det första som dyker upp i ditt sinne. Ta kontakt med hur du känner för det. Kan du acceptera denna känsla som den är? ”Jag är kär. Jag är verkligen arg. Jag är bara så ledsen.” Vad du än känner här och nu, äg det helt enkelt. Sedan, kära ni, säg Guds namn som det gavs till Mose: ”Jag är den jag är.” Jag är ledsen. Jag är den jag är. Jag är upprörd. Jag är den jag är i detta ögonblick. Jag är modfälld. Jag är den jag är i detta ögonblick. Jag är så glad att jag kan spricka! Jag är den jag är i detta ögonblick. Vi uppmanar dig att se din perfektion även när du expanderar till mer.

Om ett barn får ett känslomässigt utbrott, skulle det tycka illa om att du berättade för det hur det borde känna, eller ännu värre, att sluta känna alls. Förhoppningsvis skulle du ta upp dem eller tala sött och lugna dem. Din acceptans och kärlek kommer att kalla dem till ett mer positivt och kärleksfullt utrymme.Detsamma gäller för dig. Om du säger till dig själv att du inte ska känna som du gör, kommer du att känna det starkare. Om du kramar dig själv och säger, ”Det är OK. Jag är. Jag är den jag är i det här ögonblicket och det är perfekt även när jag expanderar till mer”, då kära ni, kommer ni att slappna av, lugna och älska er själva. Ni kommer att bjuda in er själva till en större kärlek.

Det är dags att sluta försöka behaga andra eller andras övertygelser, och börja behaga det Gudomliga inombords. Vi säger naturligtvis inte till dig att bryta mot lagar, och inte heller att göra saker som avsiktligt skadar en annan. Istället pratar vi om att ägna mer uppmärksamhet åt hur du mår och göra val som känns kärleksfulla, bättre och sanna mot ditt hjärta. Vi pratar om att lyssna på vad som resonerar med din egen kropp snarare än en mängd välmenande råd som andra ger. Det är härligt att lära av andra och ta hänsyn till andras åsikter, men i slutändan, gör det som resonerar med dig. Fundera på vad som känns bra för dig. Agera när det känns bra och om du måste göra något du inte tycker om, hitta ett sätt, kreativt, att hitta något bra inom det.

Att vara den verkliga du i varje givet ögonblick är hur du öppnar upp kärleken till universum! Att vara den verkliga du i varje givet ögonblick utlöser en vibration som säger: ”Jag kanske inte är perfekt enligt någon annans standarder eller ens min egen just nu, men jag väljer att älska och acceptera mig själv som jag är. Även när jag växer in i mer, är jag perfekt i detta ögonblick.” Detta är en vibration av kärlek. Det här är en hög vibration. Detta är en energi som tillåter dig att föras in i behagligare verkligheter och att uppfatta din högre vägledning.

Du är perfekt som du är, även när du expanderar till större medvetenhet.

Använd ditt sinne för att sortera, granska, analysera och skapa, men använd dina känslor för att vara kompassen som tydligt säger till dig: ”Antingen är jag överens med min själs syn på livet och mig själv här och nu… eller så är jag det inte.”

Kära ni, er själ är ni – den större ni. Din själ är redan den energetiska versionen av det utökade, kärleksfulla, rikliga, glada väsen som du önskar vara. Din själ är en förlängning av det Gudomliga, evigt kopplad till universum. Det Gudomliga vet hur man tar sig dit du vill, och när du accepterar dig själv, oavsett hur du känner dig, oavsett vem du är eller var du är i ditt liv, då öppnar du upp den kärleksfulla vägledningen och välsignelserna som alltid väntar på att komma in i ditt liv.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

— Änglarna

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...