Änglarna via Ann Albers, 9 februari 2019

Änglarna, 9 februari 2019

Via Ann Albers

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

Med lite vilja kan ni måla upp hela världar i er fantasi. Ni kan föreställa er ert perfekta hem, er perfekta partner eller ert ideala liv. Ni kan vara och göra vad ni vill i er fantasi. Ni kan flyga, simma, spela musik, måla, skriva poesi, utföra stora bedrifter, ge hjälp till tusentals … för i er fantasi är allt möjligt. I er inre värld finns inga begränsningar.

Ni kan skapa en perfekt och vacker version av er själva, såsom ni känner er själva nu. Ni kan skapa en annan version av er själva, leva ett helt annat, men fantastiskt liv. Ni kan känna er så uppspelta med denna övning att ni skapar många perfekta versioner av er själva, som alla gör olika saker, som lever på olika sätt och beter sig annorlunda. Och ni älskar var och en av dessa. Ni älskar inte en av dem mer än de andra, för alla är underbara och perfekta och lever sina egna versioner av ett perfekt liv.

Ponera att en av er (fortfarande i er fantasi) är en globetrotter som reser över hela världen. En annan lever i gemenskap med naturen i en vacker stuga i skogen. Någon är en stark olympisk atlet, och ytterligare en är en poet. Ni har skapat dem i er fantasi … och nu ger ni dem fri vilja. Ni undrar vad de kommer att bli, vad de kommer att göra med sin fria vilja. Ni väntar med spänning för att se vad var och en av dem kommer att skapa. Ni lutar er tillbaka, observerar och helt enkelt älskar och stödjer var och en av dem. De finns inom er, och ni finns inom dem.

En del av era karaktärer använder sin frihet på ett sätt som ni aldrig kunde drömma om eller föreställa er. Den olympiska atleten slår nya rekord och lär andra om tankens kraft. Den version av er själva som bor i en stuga i skogen, uppfinner nya och underbara sätt att leva i samklang med naturen. Poeten ser på kärleken och livet på ett så utsökt sätt att ni knappast kan tro att denna karaktär också är en version av er.

Men ibland kan dessa karaktärer glömma bort er ursprungliga vision för dem. Atleten börjar tro på gränser och blir skadad, och du viskar: ”Använd din vilja och överlämna dig till mig för ett ögonblick och jag kommer att hela dig.” När de slutar att tänka i termer av begränsningar och skador, kan ni uttrycka er kärleksfulla vilja och se dem läka.

Personen i stugan känner sig ensam och ni viskar försiktigt: ”Sluta att fokusera på att vara ensam. Gå ut och ta de långa promenader i naturen som du längtar efter. Dela med dig till andra av allt det du har lärt dig, och du kommer att finna den mest perfekta och underbara partnern. Jag kommer att föreställa mig detta för dig.” Även om ni lätt kan fantisera ihop en partner ur tomma luften, skulle det inte passa in i den verklighet som de har accepterat. Så ni måste vägleda dem, viska till dem, hjälpa dem att övervinna sitt motstånd, och då kommer de att få sina drömmars partner.

Poeten börjar undra om någon kan se skönheten i världen på samma sätt som han, och blir förtvivlad. Och ni viskar: ”Världen behöver din vision. Du har ingen aning om vilka liv du har påverkat. Nu när jag vet att du vill ha bekräftelse, sluta med att insistera på att du är ensam och missförstådd, för då kan jag vägleda dig till dem som kommer att lovsjunga dig. Jag är du. Jag vill att du ska uppleva det här eftersom jag skapade dig och jag älskar dig.”

Antag att en av dessa karaktärer blir medveten och hör era viskningar. Han eller hon säger: ”Herregud jag fick precis vägledning! Jag kände en enorm kärlek. Jag är en del av något mycket större. Jag undrar vem jag egentligen är?” De går in i ett tyst, djupt utrymme inom sig själva, och bara genom att känna, vet de storleken på er kärlek för dem. De hör er vägledning och de känner er kärlek, och ni känner deras kärlek för er. Det finns ingen större känsla än att veta att er skapelse älskar er i gengäld.

På detta sätt, mina kära, vidgar ni er förståelse för vilka ni är och allt ni kan vara. Ni älskar och ni känner er älskade. Ni vill ha harmoni och det bästa livet för var och en av de karaktärer ni har skapat inom er, eftersom de alla är versioner av er själva. Ni vet själva att ni är långt mer än ni någonsin har drömt om att ni kunde vara.

Nu, mina kära, förstår ni Gud, för ni är Guds inre karaktärer. Ni är Guds drömmar om ett otal perfekta versioner av Honom själv, som har givits fri vilja, är älskade bortom allt förnuft och alltid vägledda. Sitt i tystnad ibland och känn omfattningen av den kärlek som ni har inom er. Ni är aldrig utan den.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...