Änglarna via Ann Albers, 9 november 2019

Änglarna, 9 november 2019

Via Ann Albers

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

De flesta av er har, vid en eller annan tidpunkt, upplevt absolut klarhet i ert liv. Ert hjärta och huvud har varit på samma linje. Ni visste vad ni ville. Ni hade inga reservationer om att uttrycka er dröm, se den framför er och gå mot målet. Er önskan om det stod klart för er. Det var lätt för er att fokusera på det. Ni gick mot målet med beslutsamhet, vägledning och flöde.

Men det finns ofta förvirring i den mänskliga hjärnan, därför att var och en av er har en massa röster i ert huvud, hjärta och kropp som ofta är i strid med varandra.

Ni vill ha en relation, men ändå vill ni springa er väg i samma stund som någon ger er uppmärksamhet. Ni vill ha mer uppmärksamhet, men ändå kan ni inte acceptera en gåva eller en komplimang. Ni vill gå ner i vikt men ni vill inte motionera. Ni vill tjäna mer pengar men fokuserar på allt ni saknar. Ni vill rensa ut i ert hus och ändå fortsätter ni att ta hem fler saker till ert hem. Ni vill vara mer kärleksfulla men märker att ni blir mer och mer arga.

De flesta har ibland känt sig lite galna. Vi garanterar att nästan alla människor på planeten har upplevt dessa konflikter. I själva verket känner en majoritet av själar dem på en regelbunden basis.

Ni har en samling röster i ert huvud. De är rösterna från era tidigare jag. De är rösterna från era förfäders övertygelser. De är rösterna från er kultur, era lärare, era regler och i slutändan även från ert sanna jag. De är era förhoppningars röster och era rädslors röster.

Så hur ska ni finna klarhet när ni har en inre kommitté som är upptagen med att varje röst tävlar om uppmärksamhet?

När dessa motstridiga röster börjar orsaka förvirring, sätt stopp för dem! Andas! Bli djupt närvarande, helt enkelt genom att uppmärksamma allt omkring er. Var vaksam på era tankar. Andas igen. Gör ert bästa för att tysta er hjärna. Fråga er kropp: ”Kroppen, vad behöver du?” Ställ samma fråga till hjärtat.

Er kropp har en intelligens, den vet vad den behöver för att hålla sig frisk. Även ert hjärta har en intelligens. Det är er ”heta linje till det Gudomliga.” Alla de andra rösterna – rädslans röst, förnuftets röst, önsketänkandets röst, misstrons eller smärtans röst – var och en av dessa röster behöver kärlek och vill ha uppmärksamhet. Uppmana dem, med kärlek och respekt, att antingen lämna er eller förhandla med er. Var snälla mot er själva, eller ska vi säga era ”jag”, eftersom alla dessa andra röster är delar av er själva.

Kära ni, ert hjärta vet verkligen vad som krävs för att hjälpa er att förverkliga era drömmar. Ert hjärta kommer aldrig att styra er i fel riktning. Er kropp vet verkligen vad den behöver för att vara frisk och lycklig.

Prova nu! Fråga er kropp: ”Vad behöver du och hjärtat vad är vårt nästa steg?” Älska sedan er själva tillräckligt för att lyssna, för ni är förtjänta av er egen kärlek, uppmärksamhet och fokus. Ju mer ni tränar på det här, desto lättare kommer ni att finna frid och klarhet i era liv.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

Översättning Ulla Krogh

You may also like...