Änglarna via Jenny, 21 maj, 2018

 

Bless Your Life

Posted on May 21, 2018by oangels

 

Välsigna Ert Liv

I slutet kommer det att finnas tacksamhet, förståelse, och kärleksfull omsorg som kommer att röra om allting. Detta sker på lång sikt. Allt ni söker hos andra måste ni hitta inom er själva till slut. Även om inte varje ögonblick av Närvaron är detta, så berör du det med tanken, och förnimmer också det i dessa ord.

Vi säger gång på gång, att ni gör detta bra. Så mycket är i flöde, men ändå kan er totala känsla av er och er värld förändras av det som ni lägger uppmärksamheten på. Varje sekund erbjuder er detta.

Var tacksam över att era kroppar fungerar så bra. De hanterar automatiskt trillioner celler, utan att göra något alls. Snälla andas nu in ett andetag av tacksamhet. Välsigna era liv.

Ni integrerar enorma mängder av hög-frekvent ljus. Ljuset från månen, det stegrande dagsljuset, och de stora stjärnornas rörelser och konstellationer alla ökade de höga register över erfarenheter. Solljus, månljus, och stjärnljusströmmar är mycket starka tvärs över hela din planet. Andas in ljus för maximal absorption. Bada dig själv i detta.

Det är en mycket kraftfull tid och ni är mäktiga varelser i den, redo och kapabla. Genom tumulten, känslan av närvaro. Efter natten är himlen klar. Vi ser efter er, stöder er, tröstar och guidar er. Vi älskar er för evigt.

 

Översättning: Marketta

 

 

Du gillar kanske också...