Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 maj, 2018

Arkturierna 180524

Intensifiering av våra sändningar ∞ 9:e dimensionens arkturiska rådsförsamling

Var hälsade. Vi är den arkturiska rådsförsamlingen. Vi ärr glada över att ha kontakt med er alla.

Vi har skickat sändningar till er på ett mycket konsekvent sätt, och de här sändningarna har gradvis ökat i intensitet. Vi ser hur mycket ni tål, och därefter accelererar vi energisändningarna lite till, bara för att knuffa fram er en liten bit längre än ni varit tidigare. Er kapacitet att absorbera och införliva de sändningar vi genomfört till er är direkt proportionell till hur mycket själviakttagande ni ägnar er åt dagligen.

Hur ofta ser ni er roll som skapare av något ni lever, och hur ofta beskyller ni andra för det liv ni lever? Just nu sprids mycket information, och den informationen hjälper er att hålla er underrättade om vad som händer bakom kulisserna, men det finns även en möjlighet att den lämnar er med en känsla av maktlöshet och får er att börja skylla på andra.

Naturligtvis finns människor med makt som vill behålla makten, människor med mera välstånd än ni kan tänka er. De vill behålla sin position, och det är de som drar i trådarna till de marionetter ni ser i media. Ni behöver dock inte bli en av dessa marionetter, och ju mer ni slutar tänka på er själva som ett offer och att det finns förövare som måste övervinnas, ju mer ni går in i er själva och hittar er kraft, er känsla för vem ni verkligen är, desto lättare är det för våra sändningar att nå fram till er.

Ju mer ni söker det ljus som finns inuti er, desto lättare är det för er att ta emot ljus och kärlek, alla koder, uppgraderingar och nedladdningar som vi skickar till er. Om det någonsin varit läge att släppa ert motstånd, slappna av och ta emot så är det nu. Vi vill påskynda våra sändningar, men vi är tvungna att vänta på er.

Vi väntar. Vi fortsätter att älska er medan allt det här pågår, naturligtvis, och vi är mycket glada över att vara till hjälp närhelst vi kan, men det här är ett lagabete. Och vi behöver ha er med i laget för att intensifiera arbetet ibland, för att släppa taget, för att överlämna er åt den värld ni inkarnerat till så att ni kan vakna upp inombords och förändra den.

Vi är den arkturiska rådsförsamlingen och det har varit en glädje för oss att ha kontakt med er.

Översättning: Sara

Du gillar kanske också...