Änglarna via Jenny, 8 juni, 2018

Änglarna, 8 juni 2018

Via Jenny

Alla människor har lite Ljus

Vi älskar ert växande lugn i det föränderliga landskapet. Inom sig har alla människor lite hjärta, lite ljus och lite kärlek. Många har en hel del. De unga har mycket att erbjuda. Världen blir alltmer redo att ta emot bra idéer och nya koncept från dem, från er och från oss. Ni kanske blir förvånade över hur bra den kan gå, nästa del av resan.

Oro är gammal rädsla och spänning som inte längre har någon giltighet, så låt vindarna blåsa bort den. Tillåt er själva att finns Ljus – i ögonen på människor på gatan, på bussen, på tåget. Gå med vår frid inom er. Gå med vår Kärlek.

Ni läker det outtalade förflutna genom att möta det i ert centrerade, öppna, ljusfyllda Jag. Det är många som blir helade under denna resa. Vi säger det igen – det här är ett stort arbete. Ni är redo och det går mycket bra för er.

Lägg märke till skillnaden mellan att gå framåt i glädje och förväntan, eller känna en knuff bakifrån för att komma ut. Dessa är de hårfina skillnaderna i ert förändrade tillstånd. Medvetandet expanderar med varje andetag, varje önskan och varje god avsikt. Det gamla sättet är ”gör det, gör det rätt och gör det nu!” Vårt sätt för er är ”var lugn och gör det enkelt!”

Öppningen för fred och helande är här i detta ögonblick. Detta nu-ögonblick är full av välbehag och skönhet. Luften är mättad och söt. Låt oss möta dagen tillsammans.

Vi är med er. Vi älskar er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...