Änglarnas Kollektiva Beskyddande Militära Avdelning och Uppstigna Drakar via Galaxygirl, 26 februari 2020

Änglarnas Kollektiva Beskyddande Militära Avdelning och Uppstigna Drakar via Galaxygirl, 26 februari 2020

 

Hälsningar vänner av ljuset, av vägen. Änglarnas Kollektiva Beskyddande Militära Avdelning och Uppstigna Drakar. Vi erbjuder er utrymmet av vår frekvens, av vårt ljus i detta nu. För den stora förstörelsen av städerna i den falska matrisen har börjat på allvar för att låta den stora återfödelsen av det nya äga rum. Vi vill erbjuda ord av tröst. Ni är förändringsskapare, vägvisare. Ni har inte haft ett typiskt 3D-liv. Ni har redan upplevt detta, troligen många tusentals gånger. För Jorden var detta det storslagna utrymmet att lära sig den kosmiska lekplatsen för energier och det var härligt tills fallet. Och det kommer att vara härligt än en gång. Låt er inte bli förnedrade. Var inte nedslagna. Var inte förskräckta, för allt fortsätter enligt Skaparens perfekta plan och ni har många otaliga händer bakom kulisserna som skyddar er och håller ett svärd åt er.

Vi är Änglarnas Kollektiva Beskyddande Militära Avdelning. Seger för ljuset! Seger för kärleken, för Skaparen av allt som är perfekt i det nya. Den nya början ska omslutas, präglad av hoppets glädje. Var i hopp om mänskligheten, för molnen lyfter, solen skiner ljusare än någonsin tidigare och ni har mer hjälp tillgänglig för er än någonsin tidigare. Ni är verkligen stöttade. Bygg hopp. Bygg sanning. Bygg fred. Var den fridfulla i stormens öga som de andra vindpinade kan se till för att få ett exempel på att hålla ljuset. Ni gör en enorm skillnad på era arbetsplatser, i era hemmiljöer. Era vibrationer genljuder över hela världen och multiversum. För det är vad ni gör. Ni är ljus. Era vibrationer rör sig med ljusets hastighet. Ni är allt ni ser. Vi välkomnar det ögonblick när ni helt omfamnar allt ni är i allt ni blir. Hitta friden i denna känsla och vet att det är sant.

Vi är Änglarnas Kollektiva Beskyddande Militära Avdelning. Varje redskap från himlen görs tillgängligt för att säkerställa detta uppdrags framgång. Alle man på däck. Allt går på fullgas. Och så när du känner dig skakad eller kvävd av dessa energier, dra dig djupt in i ditt hjärta för att vila. För energierna kommer bara att intensifieras, det är säkert. Liksom din vibration, som är nyckeln, din vibration ger en enorm effekt. Skydda den med ett inre lugn, inre glädje återupptäckt, inre hopp återuppväckt. Le. Ni tänder upp natthimlen med en mängd stjärnor, ert gensvar av hopp och uthållighet känns av alla.

Vi är Änglarnas Kollektiva Beskyddande Militära Avdelning. Vi erbjuder vår kombinerade kraft av oövervinnerligt skydd till våra upplysta, våra Kristnade ljusbärare på vägen. Var inte rädd. Var uppmuntrad av det du som du håller på att bli, av det du som du redan är. Vi önskar att du ska känna sanningen i detta uttalande. Du är det som du söker. Du är förändringen som du längtar efter. Var förändringen. Var ljuset. Var rösten för de som är utan röst. Sprid dina vingar och flyg. Vi är Änglarnas Kollektiva Beskyddande Militära Avdelning. Fred. Vi älskar er.

Hälsningar, människor som läser dessa ord. Vi är det Uppstigna Drakkollektivet. Jag, Elthor och jag, Alisheryia talar. Vi representerar helheten i kväll, balansen mellan de gudomligt maskulina och de gudomligt feminina energierna som ska göras fullständigt lika, kärleksfullt balanserade i detta rike. Men vet att vi helt enkelt är ett exempel på många tvillingar. Andra uppstigna drakar har sina kompisar. Andra är också exempel på vår förening. Men ikväll representerar vi denna gudomliga förening, föreningen av yin och yang, av polariteter som blir balanserade i detta rike. Ni har alla energier av det gudomligt maskulina och det gudomligt feminina inom er och det är dags att de blir balanserade. Det är dags för dig att göra detta arbete och att be om ytterligare hjälp om du behöver det, så att när du möter din tvilling blir det som att träffa dig själv. Du måste vara den du har väntat på. Det är inte trivialt, människa. Det är avprogrammerande. Ingen mer offermentalitet (Elthor ryter). Tid för dig att bli din egen frälsare av uppstigning. Var Kristi händer vilket är vad detta ögonblick kräver. Det kommer att bli din läkning.

Jag Alisheryia, talar. Min gudomliga gemål, Elthor, är mycket passionerad. Han är den gudomliga elden. Jag är det gudomliga vattnet. Och sålunda balanserar vi. Ni söker balans i era liv, men när det flyter från en inre balans kommer allt annat att flyta, som en mäktig flod vars bana är stadig, ostoppbar. Vatten hittar en väg. Eld hittar en väg. Båda är antingen läkande eller destruktiva. Ni har haft en livstid av läkning och förstörelse. Vi möts alla nu för att läka Gaias skadade riken. Många händer och fötter gör detta möjligt. Galaktisk teknik kommer att göra detta möjligt. Mänsklig vision och innovation kommer också att göra detta möjligt. Men ni måste alla arbeta tillsammans. Och ni ska göra det.

Jag Alisheryia och jag Elthor talar. Du befinner dig i din egen stund. I varje ögonblick när du väljer upplevelsen väljer du resultatet. Inget mer offerskap. Mänskligheten vaknar snabbare nu. Energierna stöder detta mycket. De uppstigna drakarna har arbetat med att rensa, flamma, och slåss mot mörkret med ljus.

Jag Alisheryia och jag Elthor andas och tänder din krona med den Kristnade flamman. Vi tänder din krona till ytterligare expansion för att avprogrammera offerskap, apati och avsky. Vi ser omstruktureringen som sker runt de falska ideologier som har begränsat och förvirrat. De lyfts. Mänskligheten gnuggar ögonen. Lilla människa vad ser du? Ser du den ljusa omgivningen? Eller ser du skuggor? Skuggorna är i ditt sinne. Ändra dig. Välj att se ljuset. Vi fortsätter vår uppgradering. (Jag känner en fortsatt värme på mitt huvud och ser glödande former och bilder, trianglar med linjer och ett språk med symboler som jag inte känner igen.) Du ser de forntida drakspråken för länge sedan, galaxygirl. Vi aktiverar vilande DNA och omprogrammerar lögner till sanning. (Jag känner orange gyllene eld runt mig i en cirkel. Jag är omgiven av koder). Bjud in dessa koder till ditt hjärterum, in till Gaias kristallhjärta, in till dina förfäders hjärtan som har varit så sårade, så inbäddade i experimentets smärta. (Jag ser eldströmmar som sänds ut från alla sidor runt omkring mig, som ekrar i ett hjul. Jag ser många ansikten längs dessa eldströmmar. Jag hör skrik, ser brinnande hem, död. Jag känner smärta från tidigare förfäder, kanske ). Nu inbjuder jag, Alisheryia, dig att hälla det gudomliga feminina kungsblå, svala vattnet på dessa eldslinjer som har berört din härkomst. Se att det flödar som en lugn kylande flod, släcker elden, släcker törsten. Känn ångan och se dina förfäders lyckliga ansikten vändas mot dig i tacksamhet. (Jag känner enorm frid och glädje. Jag ser tusentals glada ansikten). Du har gjort en mäktig gärning. Nu tillsammans skickar vi den gudomliga elden och det gudomliga vattnet in i Gaias hetta för att balansera, läka, lugna, lindra. Vi sänder helande, vi sänder nåd, vi sänder ljus.

Vi är det Uppstigna Drakkollektivet. Bli helad av dessa ord, kodningarna, förstörelse av det falska och bli upptänd och återställd, uppdaterad i det nya av den nya början som omger och ger näring. Hävda dem som din verklighet och då ska de vara det.

Vi är det Uppstigna Drakkollektivet. Var i frid i den kommande turbulensen. Var den balanserade människan med glödande kol av balanserad eld och vatten inuti. Tänd upp. Vi lämnar er nu. Frid.

 

 

~ galaxygirl

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...