Anshar från Inre Jorden via Inger Noren, december 29, 2019

2019-12-29

Anshar från Inre Jorden

Uppstigningen för människorna och för GAIA har stigit med raketfart de senaste månaderna. Det är verkligen vi ser detta med glädje i inre rikena på Jorden. Vi har börjat märka att allt fler människor har sett oss uppe på Jordytan och vi rör oss mer och mer bland er. Vi är ju era kusiner kan man säga och vi är så glada om vi kan få kontakt mer och mer ju högre ni människor stiger i frekvens. Vi kommer från den nionde dimensionen och ni behöver ha lite mer av högre frekvens för att se och höra oss men en del av er som är uppstigna lite mer kan faktiskt se oss.

Det är en fantastisk tid vi lever i just nu och även om det fortfarande förekommer en del störningar av sådant som måste komma upp till ytan för att skickas till ljuset så är glädjen över denna tid så stor bland oss i de inre rikena. Vi gläder oss med vår älskade GAIA att allt går precis så som det är tänkt och väldigt många människor har börjat se Jorden på ett annat sätt, ett ljusare sätt för en lättare tillvaro.

Våra riken i den inre Jorden är så full av fantastiska färger. De är lite djupare än de är på Jordytan och vi njuter varje dag av de vackra träden, blommorna vi har. Snart kommer ni att kunna besöka oss i våra riken och vi ser verkligen framemot det. Vi har vårt eget Universum kan man säga med egen sol, måne, hav och sjöar. Höga berg och djupa dalar, ungefär som på Jordytan. Det som skiljer oss från er värld är saknaden av stress och prestationer. Vi skapar det vi behöver utan att det behöver kosta något och även vår mat tar vi från naturen, allt finns.

Människorna kommer även de att kunna göra detta när Jorden har gått upp helt i den femte dimensionen. Människorna har fått vänta länge på detta sätt att leva med allt som redan finns i naturen och att skapa sitt liv med allt det innebär själva med deras egen kraft och medvetenhet. Allt är möjligt.

Människorna kommer att upptäcka hur mycket lättare livet blir att leva när all kunskap kommer att ges till människorna med hjälp till energi och andra nödvändiga behov för miljön exempelvis.

Vi är glada för att vi har fått tala genom denna kanal och ge människorna meddelanden om hur långt de har kommit i sin uppstigning från den tredje dimensionen till den femte dimensionen och allt går med en rasande fart.

Anshar med kärlek

 

Stort tack…. I kärlek jag tjänar…. JAG ÄR

 

 

 

Du gillar kanske också...