Anshar i Agartha via Inger Noren, 15 april, 2020

2020-04-15

Anshar i Agartha

Var hälsad o mästare. Det är en ära att få tala med dig. Det har blivit betydligt lugnare hos oss i Agartha sedan en del negativ energi har avlägsnats. Nu blir det bara ljusare för oss.

Vi i de inre rikena är hela tiden med och övervakar människor och djur på ytan hos GAIA och det har verkligen skett stora förändringar bland människorna. Även GAIA har återhämtat sig otroligt bra. Skogarna och sjöarna är betydligt friskare på grund av den mycket renare luften. Haven och sjöarna är klarare än på mycket länge. Denna pandemi har verkligen påverkat människorna väldigt mycket. Ljuset kring planeten har aldrig varit så starkt som nu och vi ser framemot när vi kan gå upp till ytan för att få hälsa på våra kusiner.

Ännu återstår det en del rensande från GAIA och även från människorna innan alla kan säga att nu har vi skiftat till en helt ny värld med kärlek i stället för hat. Med sammanhållning i stället för krig. Denna utveckling är en välsignelse även om det också innebär en del rädsla för sina nära och kära, för sjukdom och död.

Alla ska veta att ingen död är av olyckshändelse utan det är något som människorna själva har bestämt innan de inkarnerade på Jorden. Deras livskontrakt har gått ut. De lämnar och går till ett nytt äventyr. Många behövs på den andra sidan i olika avseenden. Alla var inte villiga att följa med i uppstigningen med GAIA. De valde att vänta till ett annat tillfälle då de känner sig mogna för det. Alla ska däremot veta att alla blir omhändertagna på bästa sätt, ingen lämnas utanför.

Vi i Agartha som befinner oss i den nionde dimensionen är multidimensionella och kan därför gå mellan olika dimensioner, vilket är väldigt spännande och fantastiskt. Det kommer människorna snart att kunna göra efter transformationen av den stora blixten från den stora centralsolen. Då blir ni människor multidimensionella precis som vi. Det är en fantastisk tid vi lever i nu och äntligen kommer vi snart att ses kära kusiner.

Sköt om er väl nu i dessa tider. Meditera mycket och känn hur ni skulle vilja att er värld är efter denna pandemi och isolering. Visualisera en fantastisk värld för alla och det kommer att bli det.

Med kärlek från Anshar i Agartha

 

Stort tack …. I kärlek jag tjänar …. JAG ÄR

You may also like...