Tim i Agartha via Kjerstin Sisilla 29 oktober 2020

Tim i Agartha via Kjerstin Sisilla 29 oktober 2020
Hej alla Systrar och Bröder på jordens yta. Jag är Tim, boende i Agartha, jordens inre värld.
Som ni vet lever vi här i en annan dimension än vad ni gör – ännu. Men tiden då vi alla kan mötas obehindrat är snart inne. Gränserna suddas ut när frekvenserna hos er höjs i allt snabbare takt. Det är  NI som gör det Kära Vänner. Allt fler sluter an till den redan stora arbetande gruppen i varje stund. Allt fler av er uppfattar den telepatiska kontakten / den ordlösa gemenskapen mellan er. I och med detta behöver ni ej längre mötas fysiskt eller ansluta er med den gammalmodiga teknik ni använder för att kommunicera sinsemellan.
Det ”timar” bra. Min kontakt gillar ej att jag blandar era språk…med ”tajmar” menar jag alltså ”passar bra i tiden” på svenska (ler). Därmed är ni mycket bra förberedda för en eventuell (ler) ny nedstängning i era samhällen medan den Nya Tiden inträder.
Var i frid och var i glädje! Låt den starka energin från den kommande fullmånen sprida sig i er kropp och själ och ge er känslan av glädje och gemenskap. Gemenskap med Universum, gemenskap med era förfäder, Moder Jord, era djur och er natur och naturligtvis  med era medvandrare på Gaia. Och med oss här i Agartha, inte att förglömma.
Ta emot vår Kärlek, vår healing och vår glädje. Ta in den i era hjärtan snälla jordebor, fira och var glada! Var glada för att ni lever i en fysisk kropp i denna fantastiska tid.
Ljus och Kärlek genom mig, er bror Tim. Snart ses vi och då kan vi dansa och fira tillsammans. Alla de andra här som också längtar efter ett återförenande sänder sina Kärleksfullaste hälsningar.
Er bror Tim

Du gillar kanske också...