Antikryon via Nancy Tate 18 september 2016

Wakeup_top_msg

Antikryon via Nancy Tate

18 september 2016

Mushabas Kärleksessens

Ja Bob, han(Anakhanda) hör nyheter från övervåningen, från takvåningen som Anakhanda säger!

Hälsningar till er. Jag är Antikryon och jag blev presenterad för er alla genom Anakhanda under ert förra år. Jag är här för att i grund och botten dela med er, med familjen.

Vi är nu vid en punkt där saker är på väg att vidöppet brista ut. Det har varit så mycket desinformation och rena lögner angående RV, den Nya Republiken och allt det. Vi har varit mycket noggranna med vad vi har delat. Vi har inte delat, genom någon källa, någon information som motsagt det vi delat med er. Med andra ord, RV är planerat att ske. Den Nya Republiken är Förberedd och Redo att kliva in när som helst. Uttalandena om NESARA och GESARA är också inplanerade. Det har gjorts så mycket minutiöst arbete i bakgrunden och lagts så mycket tid och ansträngning på att få detta rätt så att inga problem ska kunna uppstå, speciellt vad gäller de finansiella transaktionerna. Det har varit en svår och utmanade väg för det fanns de bland de mörkas underhuggare som lovat komma tillbaka till ljuset men sedan försökt utföra mörka handlingar.

Det har varit så mycket utrensningar bland de mörka underhuggarna för att få veta vilka som är trogna och vilka som försöker köpa sig tid medan de funderar ut något annat sätt att behålla makten. Det kan inte ske vad de än gör. Ni är på gränsen till att hela denna process ska äga rum även om det för många verkar dystert och som om det aldrig kommer att ske. Det måste ske för det finns ingen annan utväg. Titta på situationen i världen och säg hur länge den kan fortgå. Se på de fattiga berövade länderna runtom i världen och säg mig hur de kan fortsätta leva på detta sätt. Se på allt arbete och all ansträngning som Irak lagt på att reformera sin regering och nation och att få en egen valuta som är värd något så att folket kan frodas och bli en del av världssamfundet. Säg mig hur länge de kan fortsätta utan att gå framåt.

Den resurs som var på plats, och huvudordet är ”var”, var mycket sofistikerad och sträckte sig vitt och brett. Det tog tid att montera ner hela deras nätverk. Det var faktiskt enklare att föra bort Kabalens ledare. I alla fall är detta inte längre något problem, saken har fullföljts. Deras komplexa nätverk existerar inte längre. Fortsätt med ert tålamod för ni står på tröskeln till förändring och den förändring ni alla vill ha kommer när som helst utan förvarning. Vi vet att det enda som kan ge er tröst inte är ord utan att det verkligen händer. Ni kommer att få se det hända. Alla har fått nog av detta drama och det hanteras på det mest ändamålsenliga sätt.

Mushabas Kärlek till er alla!

Jag är Antikryon

 

Översättning: Markku Pärssinen www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...