Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 mars 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 mars 2021

 

Energierna i april 2021

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket nöjda med hur mänskligheten har utvecklats de senaste veckorna, eftersom vi har märkt en enorm uppgång i antalet människor där på Jorden som är villiga att se in i sig själva. Vi förstår att det finns en hel del frestelser för er alla att titta utanför er själva. Aldrig tidigare på er planet har det varit lättare att göra det, särskilt med all den teknik som ni har till hands.

Därför är det väldigt imponerande för oss när någon av er ser inom er själva, och vi har sett mycket mer av det nyligen. Att titta utanför er kan bli tröttande, förvirrande och överväldigande, och de av er som är känsliga och i kontakt med sina känslor vet att detta är sant. Ni känner det, och ni vill bara krypa ihop till en boll och känna era känslor. Det kanske inte låter som en stor sak för många människor.

Många människor lägger ett enormt värde på att göra och tror också att känslor inte är viktiga, obekväma och till och med vilseledande, men det här är den värld ni flyttar in i nu och de som är emot känslighet har svårt nu. De gräver där de står; de vill inte vara känsliga för andra eller lägga någon vikt på hur någon annan känner för något, vad som helst. Men här är de goda nyheterna; de som inte går inom, de som inte ens är lite medvetna om hur de känner, kommer inte att ha någon valmöjlighet i frågan på grund av de energier som nu kommer in under april månad.

April energier kommer att handla om att göra er ännu mer känsliga för vad som händer inuti er. Och även om människor har lärt sig att inte värdesätta sina känslor eller andras känslor, kommer all denna programmering att falla på vägen och människor kommer att inse att deras känslor är oundvikliga. De är ofrånkomliga; de är den sanna indikatorn för att ni ens lever, att ni existerar.

De av er som lägger en premie på hur ni mår leder återigen vägen i denna medvetenhetsutveckling, i detta skifte, i er uppstigning till den femte dimensionen, som förresten går riktigt fint.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

You may also like...