Apollo via Genoveva Coyle, 7 januari 2018

Apollo via Genoveva Coyle, 7 januari 2018

 

 

MÄSTARE APOLLO: ER GENUINA KÄRLEK HAR EN UPPLYFTANDE EFFEKT OCH FÖRÄNDRAR ALLT.

Kom hem ofta. Ni har den underbara förmågan att fylla på er energi på ett ögonblick.

Kanaliserad genom Genoveva Coyle.

 

Hälsningar älskade ni! Jag är Mästare Apollo, och kommer för att hälsa er idag med kärlek och uppskattning, för det underbara arbetet ni utför av kärlek.

Ni förstår, det fanns några som såg och uppfattade mig som en gud, men jag framhåller inte mig själv som en sådan, för jag vill inte att ni ska känna att jag anser mig själv som så på något sätt, vare sig till utseende eller form, eller att jag finns på en högre eller annorlunda nivå än ni. Jag är lärare, jag är er nära vän och familj, jag är här av samma anledning som resten av Kärlekens Råd, för att hjälpa till att sända er den kärleksfulla energin från den Enda, Källan, och ge er lite uppmuntran tills ni helt och hållet permanent anpassat er till att ni är Gudar och Gudinnor, att ni själva är mästare, lika mycket som vi är.

Ni vet att Modern och Fadern inte kommer att ge er något som är mindre fantastiskt än den perfektion och skönhet som speglar den Enda, och sådana är ni, ni behöver bara varligt påminna er själva om den sanningen. Trots att ni har för avsikt och förklarar er villiga att vara den kärleken och perfektionen, säger ni fortfarande till mig: ”Kära broder, jag verkar inte kunna känna den sanningen i mitt hjärta, så mycket som jag behöver för att bara bemöta andra med kärlek, och det finns tillfällen då jag känner mig så utarmad och avtrubbad, att allt jag vill göra är att backa tillbaka och bli lämnad ifred”.

Och det här, kära ni, är det jag är här för att prata med er om: Ni måste komma ihåg att återvända hem ofta, för att återhämta er och fyllas med kärlek och glädje.

Ni måste förstå att det hör till er natur att ta på er för mycket, på alla nivåer, hjälpa alla, ge all energi och mer, men känner sedan att ni inte har gett tillräckligt eller att ni hade kunnat hjälpa mer. Ni känner att hela världen vilar på era axlar och så ska det inte vara. Medan ni fördjupar er själva och arbetar i de lägre densiteterna, så sker en stor förbrukning av ljus och kärleksenergi, eftersom det finns en stor efterfrågan, och det är få som delar med sig så fritt till alla, som ni gör.

Världen, er vackra Gaia som ni arbetar med nu, lyser upp, ingen fråga om det, men det finns fortfarande ett behov av mer och mer förankring av ljus, så att de nyuppväckta själarna kan se genom sina rädslor och slöjor. De flesta av dem behöver enorma mängder ljus från er, älskade ni, och ni attraherar och närmar er dem, mer och mer för varje dag, eftersom ni är så flitiga i arbetet med att växa och expandera er själva, och att därigenom öka er ljuskvot och mängden kärlek som ni kan förankra, och överföra till andra.

Och det är precis det ni ska göra! Ge kärlek och ljus, och ge likadant välsignelser till alla, både till de nära och kära och de som reagerar med rädsla och ilska, utan undantag. Släpp fördömandena eller försöken att förutsäga eller räkna ut, när era nära och kära, eller de som inte är så nära, kommer att ändras och inse sanningen! Er genuina kärlek har en upplyftande effekt, och fungerar oberoende av er medvetenhet om det faktumet, och ni behöver inte fokusera eller spendera mer energi på dessa detaljer, för att åstadkomma det som är avsett. Kärleken vet vad den gör, och den förändrar verkligen allt.

Oroa er inte för att ni inte ska kunna uppfylla den här mindre uppgiften, för det här är bara en del av vad och vilka ni är. Ni har den underbara förmågan att fylla på er energi på ett ögonblick, så oroa er inte över hur mycket som är lämpligt att ge till andra, för vet att hur mycket ni än ger – kärlek, tid, hjälp eller pengar – så har ni alltid tillräckligt mycket kvar till er själva.

Denna oro kommer från det gamla paradigmet av rädsla, separation och begränsning. Men älskade ni, tänk på att det inte är så, för sanningen är den, att alla har obegränsat tillgång till allt slags överflöd rån himlen.

Era hjärtan är vidöppna, och det tar bara ett ögonblick att komma hem och få allt ni behöver. Bättre då att försöka se er själva och era hjärtan, som källan till det överflödet, som solen i er och världens verklighet, och att den ständigt förnyas, fylls på, snabbare och snabbare, så att det alltid finns mer solsken, leenden, kärlek och överflöd, att skicka ut.

När det verkar ta längre tid att manifestera någonting i er verklighet, så beror det på att ni fortfarande har en del undermedvetna blockeringar och rädslor, och de måste erkännas och neutraliseras. Och ni hanterar redan själva kraftfullt dessa rädslor, med tålamod och kärlek.

Försök att vara källan och solen i ert hem, i er familj och vänkrets, i hela ert samhälle och i den värld ni lever!

Vi är här med er för att stödja er, och hålla er i våra hjärtan med obegränsad kärlek!

Till nästa gång, farväl.

 

Översättning: Margareta Jonåker

 

 

By Permission.

© 2018 Council of Love, Inc.

http://counciloflove.com/

This channeled material is protected by copyright. We invite you to share it on condition that it is used in its entirety, that no alteration is made, that it is free of charge, and that the copyright notice, channel credit, website link, and this statement are posted.

 

Du gillar kanske också...