Hoppets Gudinna via Beatrice Madsen, September 20th, 2018

Hoppets Gudinna        180920

Jag är hoppets Gudinna och jag hälsar er mina kära. Min färg är ljust blå och jag har funnits sedan urminnes tider och jag är som ett vingslag av den stora skaparen. Jag samarbetar nära msx ärkeängeln Ametist och ärkeängeln Zadkiel.

Min energi är hoppets och varje gång en människa känner hoppfullhet så är min energi på plats och får näring av den känslan och jag ger och förstärker den. Då är vi ett kära människa, du och jag och jag gläds och dansar och jublar av att du känner hoppfullhet i stort som smått. Det kan vara på ett personligt plan, något som du längtar efter och hoppas ska komma och det kan också vara på ett större plan för mänskligheten och jorden.

I denna tid är är era känslor väldigt rörliga och om mänsklighetens hopp tidigare varit mer som en stilla låga som glöder inom varje människa i perioder så går den nu väldigt fort och varierar i styrka till att bli ibland starkt brinnande och sedan nästan slockna helt. Detta hör till denna turbulenta tid.

Jag kommer för att stabilisera hoppet inom er. Känn hoppets stilla glädje inom dig inför den gryning som vi är i och som är ständigt vardande. Hoppet du känner inför den stundande soluppgången och människans ljusa framtid hjälper till att manifestera den och få de positiva krafterna i rullning. Hopp är en mycket stark och urgammal kraft som alltid har fört mänskligheten framåt. Hoppets låga är just blå i sin färg och kan liknas vid Akvamarin. Dess energi är glittrande som när havets böljande vågor möts av solens strålar en molnfri dag.

Det finns starka krafter som vill att ni ska känna er hopplösa och kraftlösa, att ni ska minnas er mörka historia och tänka att det här går aldrig. De jobbar intensivt för att ska känna en oförmåga att skapa ljus och kärlek och försöker påverka er till att se jordens sönderfallande i krig och väderförstörelse. Var viss om att detta är aktiv manipulation. I dessa tider då ni har tillgång till internet samt är i ständig kontakt med sociala medier och informationsflöde,  får snabb information av de styrande kan man säga att ni bombarderas av dessa negativa bilder och kaotiska energier. Det sägs också till er att ni inte duger som ni är. Ni måste se ut på ett visst sätt, klä er ofta så obekvämt som möjligt. Allt detta för att ni ska komma så långt bort från er själva som möjligt. Ni ska veta att ju starkare och mer ljusbärande ni blir, desto starkare är deras försök att hålla er kvar i hopplöshet. De mörka krafterna som så länge haft grepp om er är numera skräckslagna.

Kära människor, jag ber er försök att stå över detta. Ni är gryningens budbärare, ni är de guldfrön som sår den stundande gryningen. Säg till era barn och unga att de duger som de är, de behöver inte göra om sig. Hjälp dem att se igenom illusionen. Alla duger precis som de är och kärleken och hoppfullheten inom varje människa har inga krav på att vara på något särskilt sätt. Det är hoppet och kärleken i sig själv som är det viktiga. Hoppet kan lysa starkt också inom en gammal människa. En äldre person som känner att hon nästan levt klart och är i frid med den känslan kan ofta känna av den Gudomliga planen och inom sig känna att de är eviga, även om det inte uttalas medvetet inom dem. I den eviga känslan lyser hoppets låga, som ska föra mänskligheten vidare.

Se den vackra gryningen inom dig, oh människa. Se hur den tar över allt och mörkret tvingas vika. Hur sakta men säkert ljuset tar över när solen strålar ökas i styrka. Skuggorna tvingas krypa tillbaka vare sig de vill eller inte. Även när det känns hopplöst och mörkt någon dag så tänk symboliskt på havet och en mörk orolig himmel, hur plötsligt en öppning i det svarta molntäcket kan glimta solen som strilar ner i oändligt vackra soltrålar som gör hela scenariot till det vackraste konstverk. Dessa ljusstrålar är ni, kära människor och ljusfrön.

Jag är hoppets Gudinna och jag ber er befästa mig starkt i era bröst kära människor,  för en dag kommer ni att titta tillbaka med glädje på er förmåga att i de mörkaste stunderna hålla kvar vid hoppets starka kraft och ni kommer att se att det var visisonen om er själva som bar er framåt i de mörkaste av tider. För detta kommer ni att tacka er själva och i backspegeln häpna över vilka gryningens budbärare ni är.

Du gillar kanske också...