Ärkeängel Gabriel via Ann Gripenlöf, 5 mars

angelgabriel2

Ärkeängeln Gabriel

 

Du är utomhus på en vidsträckt äng i ett storslaget landskap. Ett kraftfullt träd har fallit omkull och ligger ner på ängen.

Du går fram till trädet. Ser hur stort det är. Den kraftfulla stammen bjuder dig att sitta mer och njuta av dagen.

Någon kommer dig till mötes. Går mot dig över ängen. Kommer fram, ser dig i ögonen och tar dina händer i sina.

Denna någon är en ljusvarelse. Kanske har ni setts förut eller så är det här första gången. Ljuset strålar ut från din vän och omfamnar dig. Du är omsluten av kristallklart, kärleksfullt ljus.

Din vän viskar något i ditt öra.

Vännen strör stjärnor över dig och välsignar dig. Ett stoft av stjärnor omfamnar dig.

Du tar farväl av din vän, reser dig upp och går över ängen mot ett vattenfall som störtar ner från en klippavsats.

Vattnet skimrar i regnbågens alla färger. Du går närmare, så nära att du omsluts av vattendroppar som studsar ut från fallet. Ditt hår blir fuktigt, din kropp blir fuktig.

Vattenälvor dansar sin lätta dans och tar dig med. Du blir viktlös och färdas upp för vattenfallet till en bergsplatå. Utsikten är enorm och du ser ut över fjällen i fjärran.

Du slår dig ner intill forsen och låter solen torka och värma din kropp.

Så börjar du gå ingen och följer forsen uppströms. Hör fåglarnas vackra sång, ser sländor som flyger från grässtrå till grässtrå, ser fjärilar som flyger från blomma till blomma.

Forsen bildar en krök. Här skimrar vattnet i gyllene färger och du vet att det här är ett mycket speciellt tillfälle.

Låt det gyllene skenet lysa in i din själ.

Du hör en röst i långt borta. Rösten kommer närmare och du ser Ärkeängeln Gabriel stå framför dig i sin vita klädnad, så ofantligt stor. Så mäktig och så kärleksfull. Han har något viktigt att säga till dig så hör hans ord.

Ljuset, ljuset är så starkt nu. Ljuset bryter igenom på ett nytt sätt nu och ni har valt att födas i denna tid då allt blir nytt. Då dimensioner och energier förändras på jorden. Denna tid är en tid av turbulens det är stormen före lugnet. Så hav förtröstan goda människa. Snart är tiden där. Den tid som vi, den tid som ni så länge väntat på. Snart är väntan över och tiden är inne.

Tänk dig ett hav, ett turkost hav, en ocean. Ytan är spegelblank så lugn och fridfull eller så ser du en krusning på det lugna vattnet. Och det växlar snabbt, en storm bryter in och rör upp vattnet, sliter vattenytan i stycken. Du beskådar stormen, förundras över dess styrka. Så bedarrar den och lugnet återfinner sig. Det är så det är, lugnet föregås alltid av turbulens. Så är naturens lag i en ständig cykel. Stormen har härjat länge på jorden men snart ska den bedarra.

Du är viktig kära människa i detta arbete. Människans ljus blir starkare och starkare. Er medvetenhet höjs väsentligt och har gjort så en längre tid. Ni här i Norden, i det ljusa fridfulla Norden har ett försprång. Ni är skonade från krig och från stora naturkatastrofer. Här porlar vattnet, snön smeker marken. Vattnet forsar i era floder, renar Moder Jord. I den här delen av världen växer ljuset snabbare. Ni bär på en enorm gåva. Ni skyddar Moder Jord, ni andas den rena luften. Vatten, luft och ljus.

Håll dina ögon stängda och känn att du är välsignad. Älskade barn.

Du gillar kanske också...